10 Beste Luxe Resort Portugal Op Tripadvisor

Als je van Nederland direct op Curacao vliegt, dan ben je vaak zo’n 10 uur onderweg. Wij hebben verschillende artikelen over Curacao geschreven, bekijk hier al onze Curacao suggestions Vergelijk leuke motels in CuracaoBekijk site Slapen in geweldige hotels terwijl je overdag geniet van lekker weer en dat voor een klein prijsje? Op de Kaapverdische Eilanden kan het allemaal, resorts en vluchten vind je samen soms al vanaf 550,- euro in april.

Zo ontdek je de verborgen charme van Saigon

Bestemmingen & Regio’s

Bovendien is het ook niet al te ver vliegen, wat soms ook finest fijn is als je maar een paar dagen weg wilt! Als je naar Kaapverdië gaat in april ga je in een perfecte maand. Er valt namelijk gemiddeld zero mm neerslag en de temperatuur is heerlijk, gemiddeld ligt deze ron de 26 graden. Als je zin hebt in een zon, zee, strandvakantie is dit dus een ideale plek! Als je van Nederland direct op Kaapverdië vliegt, dan ben je ongeveer 6 uur onderweg.

  • Het milde, zonnige klimaat van voor- en najaar is bijvoorbeeld ideaal voor een vakantie met je baby of peuter.
  • Onder het label four Kids biedt Corendon accommodaties aan waar aandacht is voor vriendjes maken, spelen en waterpret.
  • Bij Corendon boek je een voordelige, kindervriendelijke vakantie naar de Algarve.
  • Bekijk alle kindvriendelijke accommodaties.
  • Handig: sommige accommodaties zijn te boeken met huurauto (Fly & Go).
  • Portugal is een heerlijke vakantiebestemming voor het hele gezin.

Hoe we tot deze high 10 zijn gekomen? De keuze is gemaakt door te kijken naar zonuren, gemiddelde temperatuur en de sfeer van het land. Lees gauw verder en ontdek alle must do’s voor een zonvakantie in april.

Complete vakantie naar KaapverdiëBekijk site Surfvakantie Naar Portugal op zonvakantie in april

surfvakantie familie portugal

surfvakanties
surfvakanties