10 Bestemmingen Voor Een Ideale Surfvakantie

surfvakantie familie portugal

Kampeerkorting: Er zijn enkele kampeerplaatsen, waarvoor 25% korting geldt op de totaalprijs. Wellness in het Weiland De boerderijspa is weer open!

De genoemde prijs is p.p.. Logeer in alle rust bij dit unieke plekje dichtbij zee, aan de rustige oostkust van Bali. De genoemde prijzen zijn p.p. Wij hanteren de lokale fee Surfvakantie portugal & actuele omrekenkoers van de dag waarop je boekt.

Individuele reizenReizen met een huurwagenReizen met de camper(van)Vliegticket boekenReizen op maat Schrijf je in op onze nieuwsbrief verplicht Op reis met het hele gezin! In de drukke en snelle wereld waarin wij leven zijn de familievakanties vaak dé momenten voor een gezin om weer echt aandacht en tijd voor elkaar te hebben.

De Nederlandse yogadocente Elleke van Kraalingen is met haar gezin naar het zuiden van Frankrijk vertrokken om haar droom te verwezenlijken: een eigen… De genoemde prijs is de totaalprijs per gezin.

Bestemmingen & Regio’s

Uniek plekje aan uitgestrekt ongerept strand, met geweldige yogalessen en een ayurvedische spa! Goa is één van de mooiste kustprovincies van India met uitgestrekte palmenstranden en een laid again sfeer van oude hippies, kleurrijke koloniale huizen… Maak kennis met Ayurveda of doe een Panchakarma kuur bij dit kleinschalige Ayurvedische boutique lodge in Sri Lanka.

  • Authentieke huisjes, Zwembad, restaurant, autovrij en kinderen kunnen er op een ezel rijden.
  • Dit knusse dorp heeft alles voor een ontspannen vakantie.
  • Meer over deze accommodatie
  • Nou Praia do Amado ligt om de hoek.
  • En als daar de golven te hoog zijn, dan zijn Praia Zavial en Praia Mareta aan de zuidkust dichtbij.
  • Eigenlijk al jaren een plek waar we graag komen.

Luchtvaartmaatschappij Emirates krijgt van ons 10/10 voor kinderservice Vliegen met kinderen wordt wél leuk als je met luchtvaartmaatschappij Emirates vliegt. Getest én goedgekeurd door onze collega’s en hun kinderen! Waarom Sri Lanka ook met kinderen een heerlijke bestemming is Verre reizen maken met kleine kinderen is niet altijd evident.

Superkleinschalig genieten in een veilige omgeving, the place to be nu! Normaal gesproken bieden wij op deze locaties wellness-arrangementen aan in de typische Twentse boerderij die omgetoverd is tot een prachtige designspa… Bovenstaande prijzen zijn p.p.

Camper Huren In Portugal

Tijdens deze safari’s laat mindfulness coach Alina de… en gebaseerd op verblijf in een gedeelde tweepersoonskamers/tent. Logeer in een gerenoveerde boerenwoning tussen de olijvenbomen, geniet van de yogalessen en verken de prachtige stranden. In Zuid Portugal vonden wij de ideale plek om met je gezin naartoe te gaan. Waar je als vader of moeder aan een yogales mee kunt doen, terwijl je kinderen spelen op…

surfvakantie familie portugal

Tags: ,
surfvakanties
surfvakanties