179 Surfvakanties voor Volwassenen

surf vakantie

Dit ga je ook graag lezen

We gaan er snel mee aan de slag en laten je binnenkort iets weten. We streven er naar om je binnen de 2 werkdagen te antwoorden. Kun je nog geen keuze maken uit al onze surfvakanties en wil je weten welke bestemming bij jou past?

Skip de winter in Nederland en reis af naar de Caribbean en het zinderende Puerto Rico, waar je aan de noord en noordwestkust fantastische golven treft. De weercondities zijn hier perfect voor (wind)surfers, met erg veel wind en heat surf vakantie water. Aguadilla en Rincon zijn de twee grootste surfbestemmingen in Puerto Rico, maar ook Aguada en Aguacata zijn aanraders.

Lees meer over de regio’s waar we onze surftrips aanbieden. Wij zijn liefhebber van surfen en leuke surfvakanties en proberen de zoektocht naar een leuke surfvakantie voor de 25+ groep te faciliteren. Wij geloven dat reizen en het verkennen van de wereld door middel van surfen een van de mooiste ervaringen is in het leven. Aangezien we zelf een database aan het aanleggen waren met surfvakanties, kwamen we op het idee deze te delen. Het mooiste is natuurlijk als we elkaar helpen om de mooiste “surfvakanties & avonturen” te delen en deze te beoordelen.

  • Ben jij op zoek naar jouw volgende surfvakantie of wil je juist leren surfen?
  • Wij geloven dat reizen en het verkennen van de wereld door middel van surfen een van de mooiste ervaringen is in het leven.
  • De groepen op de camps beperken zich tot rond forty personen, dit draagt sterk bij aan de persoonlijke sfeer.
  • Jongeren onder de 18 zijn alleen welkom met hun ouders.
  • Dan weet je in ieder geval zeker dat je goed zit en je tijdens je vakantie niet ergert aan je surfkleding.
  • Eet tagine, surf op de gave Marokkaanse golven en laat je verwennen in de hammam.

Auto huren voor je surfvakantie

Onze surfscholen zoeken per dag de beste surfspot uit om te gaan (leren) surfen, passend bij jouw niveau. Natuurlijk hebben wij ook andere bestemmingen waar je op en top kunt surfen. Surf is niet alleen een sport, het is een levensstijl en een cultuur. Gelukkig hoef je niet naar de andere kant van de wereld te reizen om te leren surfen. Leer surfen in één van de vele surfkampen in Portugal of verbeter je surf abilities om nog beter de golven te berijden.

Ericeira Surf House is voor surfers die surfcamps zijn ontgroeid. Jongeren onder de 18 zijn alleen welkom met hun ouders. Buiten kun je genieten van een prachtige tuin met een groot zwembad. Ook kun je een drankje doen aan de bar, of gezellig met andere surfers genieten van de dineravonden. surflessen, surfmateriaal, huurfietsen, yoga en luchthaventransfers aan.

surfvakanties
surfvakanties