218 Surfvakanties voor Soloreizigers

surf vakantie

Het reservaat bestaat uit een eight kilometer lange kuststrook met veel verschillende surf spots, waaronder het bekende Ribeira d’Ilhas en Coxos. Doordat er zo veel verschillende breaks zijn, is er voor iedere surfer een leuke golf te vinden ongeacht je surfniveau. Het surfhuis ligt midden in de natuur, niet ver van Lissabon en op loopafstand van het centrum van Ericeira en het surfstrand Foz do Lizandro. Het is de perfecte accommodatie voor surfers die een relaxte vakantie willen combineren met goede surfcondities.

Top 6 surfplaatsen

Ericeira is een traditioneel vissersdorpje met veel restaurantjes, winkels en bars. Het dorp is erg in trek bij surfers en die zie je hier dan ook het hele jaar door.

  • Op de eerste en tweede verdieping van het surfhuis bevinden zich three x 2-persoonskamers en 1 x three-persoonskamer allen voorzien van comfortabele eenpersoonsbedden.
  • Dit zijn de ideale locaties om het surfen stap voor stap onder de knie te krijgen.
  • Of voor een iets hogere prijs in de gezellige tweepersoonskamers, gedeelde kamers of zelfs in de suite.
  • Peniche, is de plek van supertubos maar die werkt meestal niet in de zomermaanden.
  • Beide surfcamps voor volwassenen liggen in de Gironde verscholen achter de pine tree’s op de fenomenale duinen van Le Pin Sec.
  • Ericeira wordt gezien als de surfhoofdstad van Portugal en dat is niet voor niets.

SurfaWhile vindt het ook belangrijk dat iedereen een surfvakantie kan boeken. Dus of jij nu alleen reist, met een of meerdere vrienden/vriendinnen, met jouw companion of met het hele gezin, wij helpen je.

In Frankrijk hebben we bijvoorbeeld een aantal surfvakanties voor households en in Portugal kun je als koppel terecht in de mooiste surfhuizen van Europa. Een duikbrilletje is niet perse nodig met surfen en wordt zelfs een beetje gek gevonden door de échte professional surf vakantie’s.

Maar het kan wel fijn zijn voor mensen die lenzen dragen. Zelf had ik eigenlijk nooit iemand zien surfen met een duikbrilletje. We weten dat gezinnen met kinderen graag nog willen surfen en zodoende kunnen de kleintjes (0-three jaar) free of charge mee.

surfvakanties
surfvakanties