3 Surfvakanties Voor Families In Spanje

surfvakantie familie portugal

Bestemmingen & Regio’s

Het is bij uitstek een land om met jonge en oudere kinderen te bezoeken. Het is makkelijk bereisbaar, de Thai zijn gek op kinderen, het eten is betaalbaar en de voorzieningen zijn goed.

Tip van klant Marieke die hier zomer ’18 was. Het eiland Evia is mooi groen en nog niet toeristisch en de Griekse eigenaren doen er alles aan om het je naar de zin maken. Je huurt hier 1 van de 10 suites die er prachtig uit zien. Je zit hier pal aan zee. Net over de Spaanse grens ligt dit plaatje verscholen tussen de pijnbomen.

Een groot deel van de baai is ondiep dus ook geschikt met kleintjes. De 2- & three- kamer appartementen en villa’s worden omgeven door olijfbomen en vijgen in een enorme tuin met daarin 2 buitenzwembaden. Surfen Frankrijk De accommodaties liggen dichtbij het strand en zijn tegen een heuvel gebouwd met mooi uitzicht over de baai. Als je zin hebt in een rustige plek om even he-le-maal bij te komen dan moet je hierheen.

  • Dit is niet alleen veiliger, je beleeft ook een geweldig
  • Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
  • Ben jij op zoek naar het echte familie gevoel?
  • second met je kinderen in de zee.
  • Bij de surflessen voor de kinderen (van 6 tot 12 jaar) verwacht Flowtrack dat je als ouder mee het water in gaat.
  • Voor kinderen van 0-18 jaar, je vindt het allemaal op deze familiaire tenting.

Hier geniet je van de rust en ruimte op een 5 ha grond omgeven door bos, boomgaarden en grasvelden. Dit adres staat garant voor een heerlijke vakantie met vrienden, je gezin of leuk als familie uitje.

En dan ligt er een pracht van een zwembad omheind door bossen. Een pad leidt je door ’t duin naar zee; een kilometers lang en wit zandstrand. In ’t seizoen met strandtentjes, bedjes en parasols. Wat een te gekke reis is dit! Begrijpelijk dat Thailand een hele populaire reisbestemming is want het biedt veel.

surfvakantie familie portugal

surfvakanties
surfvakanties