5 X surfspots aan de Franse kust – We Travel

surfen frankrijk

Naast de bekende surfspots als La Torche, Penhors en Baie des Trespasses, zijn er nog veel andere spots. Door de diversiteit van alle spots kun je bij verschillende swells (noord-, zuid-, westswell), wind en getij prima surfen. Surf House Bretagne biedt je een uitgebreid ontbijt met surfguiding waarbij Alex je direct verteld waar en wanneer je het beste kunt gaan surfen die dag. Alex zal regelmatig zelf mee het water in gaan om je ter plekke nog wat ideas surfen frankrijk te geven over de surfspot en de golf en hoe je deze het beste kunt surfen. Als newbie kan je wat ons betreft het beste kiezen voor Bretagne of het Baskenland vanwege de grillige kustlijn.

35 kilometer ten zuiden van Hossegor ligt Biarritz. Dit is de waarschijnlijk de bekendste surfbestemming van Frankfrijk.

Camping Les Joncs du Roch

Biarritz is al eeuwenlang een zeer populaire badplaats waar het in de zomermaanden flink druk kan worden in het water. Het leuke aan Biarritz ten opzichte van bovenstaande plaatsen is dat het een grotere stad is en daarom meer te bieden heeft voor een breder publiek. Op slechts 9 uurtjes rijden vanaf Antwerpen heb je ontzettend veel mogelijkheden qua surfspots in de Baai van Audierne.

surfen frankrijk

card.title

Bij hen kies je de plek, het vakantiepark en het vakantiehuis wat bij jouw vakantie previous. Zo boek je bij hen een vakantiehuis met web wat meer consolation bij een van de surfspots in Frankrijk. Le Pin Sec heeft jaren in de schaduw gestaan van bekende surfspots als Mimizan en Moliets, maar heeft de laatste jaren een flinke inhaalslag gemaakt. Het strand van Biarritz Biarritz is tevens een populaire surfbestemming onder jongeren die een surfvakantie met het leren van Frans willen combineren. Lees meer over Frans leren en surfen in Biarritz.

surfvakanties
surfvakanties