6 Yoga Vakanties Voor Gezinnen In Portugal

Het klinkt saai, een tikje nerdy zelfs, maar het was één van de high lights van de vakantie: met een vissersbootje de zeegrotten bekijken. Wij huurden een vissersboot in Benagil en scheurden met een Portugese seashore boy over het water de grotten in! Oudste tiener vond het ge-wel-dig!

Bij mijn adresjes vier je samen vakantie op een bijzondere en toch kindvriendelijk locatie. Duik zelf in een boek terwijl de youngsters in het veilige zwembad plonsen. Vaak is er een speeltuintje of worden er leuke uitstapjes georganiseerd door de lieve eigenaren. Ook kan je een babybedje en –stoel huren, zodat je dat niet als bagage hoeft mee te nemen.

Neem contact op by way of of stuur een e-mail ➜ Mijn kindvriendelijke adresjes in de Mediterranée Met het gezin op ontdekkingstocht In alle rust genieten én toch een unieke vakantie? Sla dan met jouw gezin dit jaar linksaf!

Bestemmingen & Regio’s

Het ligt maar een kort stukje rijden van de kust van de Algarve. Onze meiden wandelen niet graag, maar voor avontuur in het water zijn ze altijd te porren. De ideale bestemming voor als er in de zomer tropische temperaturen aan zee zijn. Met deze vijf suggestions heb je een geweldige vakantie in het zonnige Algarve en gaan je tieners met plezier er op uit. En willen ze zoals bij ons graag terug!

  • duurzaamheid, lokale business supporten en bewuste omgang met producten staan hoog in het vaandel
  • Wij garanderen de beste omstandigheden om te kunnen surfen met het beste materiaal, opgeleide instructeurs in een toffe omgeving
  • Official lid van de Vlaamse Vereniging Reisbureau’s
  • In een decor van grote safari tenten beschikt dit gezellige camp over een eettent en fijne faciliteiten voor de youngsters.
  • Het Family Surf Camp in Moliets ligt op slechts one hundred meter van de oceaan.
  • Voor meer info over hun projecten en acties verify je hun web site: !
  • Sea Shepherd is een organisatie die zich inzet voor de bescherming en het behoud van de oceanen en alle dieren die erin leven.

Voor wie er echt niet onderuit kan toch nog een paar toeristische attracties waar tieners het ook goed naar hun zin hebben. De enige tip daarbij: neem een fijne fles wijn voor jezelf mee. Toen we web Surfen van het vliegveld kwamen, reden we langs het eerste Aquapark bij Albufeira. Er zijn er een stuk of drie. Gelukkig voor ons zagen ze er gesloten uit.

De eigenaren verven de tent elk jaar in andere kleuren! En aan het einde van de dag pak je de boot weer terug. Afkoelen met de kano in Monchique Actie en afkoelen werkt altijd voor tieners en je pikt in dit geval wat mooie natuur mee in het Monchique gebergte.

Alleen deze datum 1 dag voor en na three dagen voor en na 1 week voor en na Selecteer de maand Wil jij last minute op reis? Helaas, er zijn geen resultaten gevonden voor jouw zoekopdracht Stel jouw zoekopdracht opnieuw samen Laat je verrassen door unieke producten

surfvakantie familie portugal

surfvakanties
surfvakanties