7 Franse surfspots voor beginners. Waar zitten ze? Ontdek ze hier.

surfen frankrijk

Door de combine van ervaring, expertise, fun en inzet kunnen we zorgen dat je veilig en snel vooruitgang kunt boeken. De Surfspot Grand Plage is de Citybreak van de prachtige cultuurstad Biarritz. Het strand vormt door haar zuidelijke ligging hele goede en stevige zandbanken. Dit gepaard met de offshore wind die meestal in de ochtend blaast, maakt van Grand Plage een hele geliefde surfspot.

surfen frankrijk

Frankrijk kun je natuurlijk goed surfen need er is een kustlijn van duizenden kilometers. Daar is natuurlijk altijd wel ergens een golf voor elke soort surfer en vakantieganger te vinden. In Frankrijk bieden wij een breed aanbod aan van leuke concepten die iedere surfer op zijn wenken bedient. In Moliets kun je kiezen tussen het Juniorcamp, Moliets Surfcamp en het Familycamp.

De Franse kust

Deze tenting heeft een binnen- en een buitenzwembad en is daardoor zeer geschikt voor gezinnen met (jonge) kinderen. Er is een speeltuin met mooie speeltoestellen en springkussens en een animatieteam in het hoogseizoen. We raden je dan ook aan om via surfen frankrijk ons te leren surfen of jouw surfskills naar een volgend niveau te tillen. Niet alleen zetten we ons in op zoveel mogelijk surfen , maar ook onze surfscholen zijn tevens van de hoogste kwaliteit. Echt surfen leer je alleen van echte professionals.

Van mei tot eind oktober is Frankrijk de place to be voor jouw volgende surfvakantie. In het voor- en naseizoen is het een beetje koeler dan in de zomer en word je er getrakteerd op lege stranden, goede golven en vele swells. Mijn naam is Hans en mijn passies voor reizen, avontuur en surfen hebben mij op een aantal van ’s werelds mooiste surfbestemmingen gebracht. Mijn passies voor reizen en surfen hebben geleid tot de oprichting van SurfaWhile, een on-line reisorganisatie voor ’s werelds beste surf- en taalreizen. Binnenkort een reisje naar Frankrijk op de planning?

surfvakanties
surfvakanties