8-daagse actieve familievakantie Mimizan · Pharos Reizen

surfvakantie familie

Vanaf 8jaar kun je meedoen aan een surfcursus en we zorgen ervoor dat gezinsleden zoveel mogelijk samen de reduce kunnen volgen. Surfworld.nl is ontstaan als initiatief om een breed scala aan surfvakanties aan te bieden. Wij bieden surfvakanties aan van bekende web sites als Flowtrack.com, Pharos Reizen (ANWB) & Booksurfcamps.com.

Indien jullie graag per bestemming zoeken, kun je kiezen voor surfvakanties voor households in Frankrijk, surfvakanties voor families in Spanje en surfvakanties voor families in Portugal. Ook is het voor gezinnen en households mogelijk om een surfvakantie buiten Europa te boeken. Al deze surfvakanties zijn erg populair en wij weten wel waarom.

Surfen vinden wij het leukste wat er is, maar het kan goed zijn dat een van de gezinsleden hier minder enthousiast over is. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat er altijd voldoende activiteiten zijn, zodat niemand zich hoeft te vervelen. Alle locaties zijn perfect surfvakantie familie gelegen t.o.v. het strand, het dorp en bezienswaardigheden,. We bieden de mogelijkheid om surflessen te volgen met het hele gezin.

  • Dit kan per surfkamp verschillen, maar wat zeker is, is dat niemand zich hoeft te vervelen.
  • Steeds meer vakantiegangers zijn op zoek naar een vakantie met een betekenis.
  • Indien jullie graag per bestemming zoeken, kun je kiezen voor surfvakanties voor households in Frankrijk, surfvakanties voor families in Spanje en surfvakanties voor families in Portugal.
  • Ook is het voor gezinnen en households mogelijk om een surfvakantie buiten Europa te boeken.
  • Al deze surfvakanties zijn erg populair en wij weten wel waarom.

Steeds meer vakantiegangers zijn op zoek naar een vakantie met een betekenis. Surfen is vaak iets wat de children erg leuk vinden maar ook ouders weten hun weg naar het surfboard steeds beter te vinden. Ook het vermaak in deze surfcamps wordt steeds diverser, zodat er ook tal van activiteiten voor de ouders te doen zijn. Denk hierbij aan surfvakanties met yoga, leuke uitstapjes naar steden die in de buurt liggen of een breed scala aan leuke en leerzame workshops.

SURFLIFE FAMILY TRIPS

Dit kan per surfkamp verschillen, maar wat zeker is, is dat niemand zich hoeft te vervelen. Wij bieden alleen surfvakanties aan van betrouwbare aanbieders. Zo kun je op deze pagina familie surfcamps vinden naar onder andere Frankrijk (Mimizan, Biscarrosse of Carcans) en Portugal (Algarve). Naast dat het fantastische vakantielanden zijn, bieden deze plaatsen jou en je familie ideale omstandigheden om te (leren) surfen. Het belangrijkste tijdens een vakantie met de familie is dat iedereen het naar zijn zin heeft.

surfvakanties
surfvakanties