All Inclusive Vakanties

surfvakantie familie portugal

Portugal

Je kan hier een paar nachten terecht (ook handig als tussenstop naar Spanje) maar zeker langer je vakantie doorbrengen, genoeg te zien Surfvakantie Frankrijk en te beleven hier. Voor MrsNomad klanten staat er een lekker flesje wijn EN een aperitiefje klaar! Fietstocht door de rijstvelden

Op ’t platteland bezochten we dit oude dorpje. Het is he-le-maal omgetoverd in een fijn resort waar je een appartement kan huren. In ’t lagere deel van ’t dorpje ligt het restaurant, de bar & de winkel waar je lokale producten kan kopen. In een ander deel liggen de appartementen, ’t tafelvoetbalspel, pingpong tafel & de barbecueplaats waar je gebruik van mag maken. En in ’t laatste deel ligt een geweldige speeltuin en is er een enorm grasveld en uitlaatplaats voor eventuele huisdieren.

Op een uur van Milaan, forty minuten van Genua. Wat een gastvrij onthaal; de eigenaar en zijn staff doen er werkelijk alles aan om ’t je naar de zin te maken. Dit resort is ’t kloppende hart van een werkend agriturismo: hier worden oa heerlijke wijnen gemaakt.

Er wordt four x in de week gekookt dus hier schuif je heerlijk aan bij de desk d’hotes. Prachtig, chloorvrij, zwembad en uurtje van zee.

Camper Huren In Portugal

Deze 300 m2 grote loft is een tremendous vakantieverblijf; een voormalige wijncave is prachtig verbouwd zodat je er nu met 12 personen kan logeren. Er zijn 6 ruime slaapkamers met ieder een eigen wastafel, TV en airco. Twee mooie grote terrassen en lekker (verwarmd) zwembad voor de deur …. en dat in een frans dorpje op 25 minuten van dichtstbijzijnde strand. voor jonge & oudere children (0-sixteen)

surfvakanties
surfvakanties