Brunotti Beachcamp Surfkamp Frankrijk

surfvakantie frankrijk

Étratat ken je misschien wel van de kust metkrijtrotsen. Étratat is een gezellig dorp met veel terrasjes en winkeltjes.

Kortom, golfsurfen in Frankrijk is voor iedereen leuk en er zijn ontzettend veel goede surfspots in Frankrijk! Frankrijk is de surfvakantie frankrijk perfecte locatie voor een toffe surfvakantie dichtbij huis. Normandië biedt volop mogelijkheden om heerlijk te golfsurfen.

Alle Surfcamps in Frankrijk

Van Normandië tot aan de Middellandse Zee, surfen in Frankrijk kan op verschillende plekken. De golven bieden mogelijkheden voor surfers op allerlei niveaus. Voor newbies zijn er op verschillende plekken surfcamps waar je alle basisbeginselen van het surfen kunt leren. Voor gevorderden zijn er ook meer dan genoeg uitdagingen op veel locaties in Frankijk.

  • Voor surfliefhebbers is Frankijk een heerlijke plek voor een weekend of een weekje golfsurfen.
  • Voor gevorderden zijn er ook meer dan genoeg uitdagingen op veel locaties in Frankijk.
  • Voor veel surfers uit de Benelux is het surfen ooit begonnen op een surfcamp in Frankrijk.
  • Hoge golven, een goede temperatuur van het water en heerlijke stranden.
  • De golven bieden mogelijkheden voor surfers op allerlei niveaus.

Bekende surfspots in het noordwesten van Frankrijk om lekker te surfen zijn Wimereux, Yport en Étratat. Aan deze stranden zijn golven voor surfers van ieder niveau, dus iedereen kan zich hier lekker uitleven. Het strand van Wimereux is erg populair onder toeristen en ook zeer geschikt als je wilt surfen in Noord-Frankrijk. Yport behoort tot één van de mooiste dorpjes van Frankrijk. Mocht je naast surfen ook nog cultureel willen doen, dan zit je hier goed!

Voor veel surfers uit de Benelux is het surfen ooit begonnen op een surfcamp in Frankrijk. Hoge golven, een goede temperatuur van het water en heerlijke stranden. Voor surfliefhebbers is Frankijk een heerlijke plek voor een weekend of een weekje golfsurfen.

surfvakanties
surfvakanties