Camping met Golfsurfen in de omgeving

surfen frankrijk

In de stad Newqauy valt naast het golfsurfen ook zeker een feestje te bouwen. Hostel The Escape biedt hier bijvoorbeeld overnachting inclusief surflessen aan. Gelukkig hoef je niet naar de andere kant van de wereld te reizen om te leren surfen. Leer surfen in één van de vele surfkampen in Frankrijk of verbeter je surf expertise surfen frankrijk om nog beter de golven te berijden. Het O’Neill Surflife Carcans surfcamp ligt in het mooie stadje Carcans-Ocean.

surfen frankrijk

Biarritz, de plek waar het surfen in Europa begon

En omdat elke plek internet even anders ligt ten opzichte van de wind. Niet het eerste land waar je misschien aan denkt om te gaan surfen en toch is Engeland hier erg geschikt voor. Cornwall is de streek in het Zuidwesten van Engeland waar de beste golven aankomen, vooral in de periode maart tot en met juni is een bezoek aan te raden.

Surfboards

De Landes en de naburige Côte Basque worden aanzien als dé surfbestemming van Frankrijk en Europa. Als topgolven binnenrollen laat iedere surfer zijn leven op het land voor wat het is en verkiest de rust van de zilte oceaan boven de ochtendspits. Die keuze kunnen maken is fantastisch en we willen dat gevoel graag met jullie delen. Terwijl je in de buurt van Bretignolles sur Mer een hele goede surfregio hebt. Maar ook Sauveterre en Sables D’Olonne zijn heel goed te surfen.

surfvakanties
surfvakanties