De ultieme jongerenvakantie? Kom naar één van de surfcamps van Surflife!

surf vakantie

Surfvakanties – Surfana Surftrips

Een surfvakantie bestaat niet alleen uit surfen. Onze jongerenvakanties draaien ook om de juiste vibe, leuke feestjes, reside muziek, chillen met like-minded mensen, zonsondergangen op het strand en lekker eten en drinken. Bovendien worden er talloze activiteiten georganiseerd.

Tegenwoordig zijn we zo gewend dat we overal kunnen pinnen dat we vaak vergeten om contant geld mee te nemen. Dit is wanneer je op surf vakantie gaat vaak additional handig.

Denk aan yogalessen, Open Mic-nights, beachvolleybal, skaten, slacklinen, Indo steadiness boarden en SUP’en. Excursies naar nabije steden of attracties kun je erbij reserveren. En natuurlijk kom je hier ook om te leren surfen of om nog beter te worden op je board. Daarom worden in onze surfcamps professionele surflessen gegeven door ervaren en gediplomeerde surfinstructeurs.

  • Surfspots zijn meestal niet gelegen bij super toeristische stranden met een grote boulevard waar je kunt pinnen (uitzonderingen daargelaten).
  • Er is vaak 1 hutje waar je wat water kunt kopen, wetsuits kunt huren of als je geluk hebt een ijsje kunt scoren.
  • In veel gevallen zit je hele dagen op een afgelegen strand.
  • Tegenwoordig zijn we zo gewend dat we overal kunnen pinnen dat we vaak vergeten om contant geld mee te nemen.
  • Maar veel van dit soort tentjes zijn nog niet zo modern dat je er kunt pinnen.
  • Maar helaas heb je dit vaak wel nodig als je op surf vakantie gaat.
  • Dit is wanneer je op surf vakantie gaat vaak extra handig.

Boek de surfvakantie die écht bij jou past.

Maar helaas heb je dit vaak wel nodig als je op surf vakantie gaat. De meeste plekken die goed zijn om te surfen zijn ook geweldige plekken voor muggen, vliegen en andere insecten. Een goede muggenspray is dan ook geen overbodige luxe en wel iets wat je wellicht snel vergeet als Nederlander.

In veel gevallen zit je hele dagen op een afgelegen strand. Surfspots zijn meestal niet gelegen bij super toeristische stranden met een grote boulevard waar je kunt pinnen (uitzonderingen daargelaten). Er is vaak 1 hutje waar je wat water kunt kopen, wetsuits kunt huren of als je geluk hebt een ijsje kunt scoren. Maar veel van dit soort tentjes zijn nog niet zo fashionable dat je er kunt pinnen. Gelukkig is dit iets waar we in Nederland eigenlijk haast nooit aan hoeven te denken.

surfvakanties
surfvakanties