Een Surfvakantie In Ericeira

surfvakantie familie portugal

Alex zal regelmatig zelf mee het water in gaan om je ter plekke nog wat suggestions te geven over de surfspot en de golf en hoe je deze het beste kunt surfen…. Dit is echt een leuke spot met voor iedereen wat wils. Ik heb deze plaats aan verschillende mensen eens aangeraden en krijg altijd leuke feedback hierover. Eigenlijk is dit geschikt voor iedereen. Alleenstaand, met of zonder kind(eren), partner.

Welke belevenissen zal je nooit vergeten? Welke paden heb je nog nooit bewandeld? Welke grenzen wil je verleggen?

Bekijk het reisaanbod van Missie Formidabel Sawadee is een Nederlandse reisorganisatie die al 30 jaar bestaat en vertegenwoordigd wordt in België door Joker. De familievakanties van Sawadee zijn bedoeld voor ondernemende Surfvakantie Frankrijk vaders en moeders en voor hun nieuwsgierige kinderen. Samen met andere gezinnen op ontdekkingstocht gaan in een land met een prachtige natuur en bijzondere cultuur: dat is een gezinsreis bij Sawadee.

Loredo ligt aan de overkant van de baai bij Santander. Het vliegveld van Bilbao is een uurtje rijden. Zijn ook meteen twee leuke plaatsen om te bezoeken. Met de auto erheen kan ook maar het is wel even rijden vooral als je Spanje ingaat ga je met een slakkegangetje van 80km per…

Bestemmingen & Regio’s

Vragen, opmerkingen of suggestions? Stuur ons je bericht via het contactformulier. Als je een surfbestemming wil toevoegen, stuur ons dan een korte beschrijving en een directe hyperlink. Surfavonturen toont onafhankelijk de mooiste surfvakanties. Op slechts 400 meter van het strand van Labenne Ocean ligt het board ‘n breakfast huis.

  • En Sintra en Mafra liggen om de hoek.
  • Het ligt vlakbij Vila do Bispo.
  • Lissabon is bijvoorbeeld een half uurtje rijden.
  • En gezinnen die diversiteit zoeken.
  • Zo’n beetje de centrale plek om zowel de westkust als de zuidkust van Portugal (Algarve) te surfen.
  • Ook voor weekendtrippers.

Aangezien we zelf een database aan het aanleggen waren met surfvakanties, kwamen we op het idee deze te delen. Het mooiste is natuurlijk als we elkaar helpen om de mooiste “surfvakanties & avonturen” te delen en deze te beoordelen.

Er zijn dus bijna altijd goede golven te vinden met alle omstandigheden… Wij zijn liefhebber van surfen en leuke surfvakanties en proberen de zoektocht naar een leuke surfvakantie voor de 25+ groep te faciliteren. Wij geloven dat reizen en het verkennen van de wereld door middel van surfen een van de mooiste ervaringen is in het leven.

Camper Huren In Portugal

De villa’s en appartementen zijn gelegen op een heuvel in het rustige dorpje Raposeira. Met uitzicht op de indrukwekkende natuur van de Algarve. Centraal gelegen voor zowel het westen en de zuidelijke kust van de Algarve. in een straal van 10 km meer dan 20 surfspots, die allemaal verschillend gevestigd.!

surfvakanties
surfvakanties