Familiereizen

surfvakantie portugal

Waarom surfen in Portugal met KILROY?

Toch kent de hoofdstad van Portugal uitstekende surfcondities voor een breed publiek. Dankzij haar ligging waar de rivier uitmondt in de Atlantische Oceaan is er in en rond Lissabon altijd wel een golf die de moeite waard is om te surfen. Het enige echte nadeel van surfen in Lissabon is dat de golven zeer druk kunnen worden, zeker in de weekenden. Welkom op mijn website surfvakantie portugal over surfen in het zuiden van Portugal (Algarve), ik regel surf vakantie voor families, vrienden, koppels en grote groepen. Ik woon nu 22 jaar in Portugal en ik surf al 14 jaar.

Dankzij de ligging, aan de westkust, is er altijd wel een golf die past bij jouw niveau. Ideale stranden als Praia Grande, Praia do Guincho en Costa da Caparica wachten op jou! Het enige echte nadeel van surfen in Lissabon is dat de golven zeer druk kunnen worden.

De kleurrijke hoofdstad van Portugal heeft ongelooflijk veel te bieden. De stad kent een heerlijk klimaat met warme zomers en milde winters.

Niet de stad waar je aan denkt als je op zoek bent naar een surfvakantie of surfcamp. Maar surfen in (en nabij) Lissabon is zeker geen gek idee! Dat Lissabon veel te bieden heeft zal je niet verrassen. Van heerlijk eten en drinken op een terras tot cultuur snuiven in de binnenstad. Maar toch komt Lissabon er ook goed uit als surfbestemming.

  • Maar surfen in (en nabij) Lissabon is zeker geen gek idee!
  • Ideale stranden als Praia Grande, Praia do Guincho en Costa da Caparica wachten op jou!
  • Van heerlijk eten en drinken op een terras tot cultuur snuiven in de binnenstad.
  • Niet de stad waar je aan denkt als je op zoek bent naar een surfvakantie of surfcamp.
  • Dat Lissabon veel te bieden heeft zal je niet verrassen.

Surfen in Portugal inspiratie

Lissabon strekt zich uit over zeven heuvels en kenmerkt zich door talloze schilderachtige straatjes en eeuwenoude pleintjes met fonteinen. De stad ken een eeuwenoude historie en is daarmee een uitstekende keuze wanneer je surfen wil combineren met alle voordelen die een grote stad te bieden heeft. Zo zal wellicht niet iedereen aan surfen denken wanneer Lissabon ter sprake komt als vakantiebestemming.

surfvakanties
surfvakanties