Familievakantie Door De Natuur? Aanbod Familiereizen

surfvakantie familie portugal

Tijdens uw verblijf kunt u deelnemen aan verschillende activiteiten in groepsverband: Beachvolleybal + Strandvoetbal De activiteiten op zee zijn op basis van een meerprijs, specifieke prijzen zijn bekend bij het Nice2stay team: Extra companies aan te vragen:

Iets wat ons alle four erg goed is bevallen, we hebben alle four prima kunnen relaxen tijdens de busreis. Het is een grote, eenvoudige camping.

Transparante prijzen, bij ons geen verborgen boekingskosten Noah Surf House ligt aan de rand van het dorpje Santa Cruz, aan de westkust van Portugal. Het ligt op een uurtje rijden van de luchthaven en het centrum van Lissabon. Vanaf uw verblijf is het slechts een straat oversteken naar het strand.

In Santa Cruz kunt u uw dagelijkse boodschappen doen en een kop koffie drinken. forty Surfvakantie Frankrijk five min van de luchthaven van Lissabon

Portugal

Elke ochtend schuift u aan bij een gezond ontbijt buffet. Bij de herkenbare strakke, moderne architectuur is veel gebruik gemaakt van materialen die gerecycled zijn. De kamers en bungalows zijn smaakvol bohemian ingericht, zoals we dit gewend zijn van hun andere projecten. Zorgeloos boeken – Wij bieden in veel gevallen aangepaste annuleringsvoorwaarden

  • Je overnacht bij kleinschalige adresjes en er zijn volop mogelijkheden voor out of doors-adventure op en in het water.
  • Rondreis Portugal met kinderen
  • langs Lissabon, de kust en het binnenland van de Alentejo en de Oost-Algarve.
  • Een huis op wielen geeft je ultieme vrijheid.
  • Ervaar het ultieme vakantiegevoel met het hele gezin tijdens deze rondreis (14 dagen) door Portugal.

De kleinschaligheid en hang loose mentaliteit vonden wij good. Super relaxte alles-kan-niets-hoeft gezinsvakantie Als één-oudergezin (moeder met drie jongens 8, 12 en thirteen jaar) zijn wij een weekje in het Surflife Familycamp in Carcans geweest. De reis hebben we by way of touroperator van de ANWB geboekt, maar we hebben gebruik gemaakt van de bus-pendeldienst van Surflife.

kinderen onder de drie jaar verblijven free of charge indien zij verblijven in een babybed examine-in is mogelijk vanaf sixteen:00, u wordt gevraagd uw verblijf te verlaten om 12:00 op de dag van vertrek kinderen zijn van harte welkom het zwembad is verwarmd van april – oktober (door photo voltaic), jacuzzi is altijd warm huisdieren zijn niet welkom

En voor de children is het zwaar om met de surfboards naar het strand te lopen (ook al was het niet ver). Maar dat hoort er nou eenmaal bij als je gaat surfen.

Met Je Gezin Genieten Van Zon En De Golven

In het geval van een non-refundable tarief wordt er een directe betaling van 100% gevraagd. We nemen vanaf 10 januari 2020 de annuleringsvoorwaarden over van de eigenaar van de accommodatie en deze is op basis van het geboekte tarief. U vindt deze bij de details van de sort accommodatie waar u interesse in heeft gecategoriseerd per tarief aanbod. Alle accommodaties in onze unieke collectie voldoen aan onze hoge standaard qua kwaliteit, comfort, stijl en setting.

surfvakantie familie portugal

surfvakanties
surfvakanties