Familievakantie Door De Natuur? Aanbod Familiereizen

Portugal

Maar wat zijn pousadas? Dit zijn luxe en charmante hotels die in kastelen of kloosters zijn gevestigd. Echt van die pareltjes waar de kinderen vaak ook nog door de eigen wijngaard kunnen lopen om druiven te plukken en je samen echt kunt genieten van Portugal.

Niet ieder gezin zal dit kunnen waarderen, hoewel de pousadas die wij gezien hebben wel allemaal een speeltuintje en zwembad hadden. Je kunt een pousada boeken bij onder andere Pestana, Surfvakantie Girassol vakanties en Flextravel. In Portugal zijn ongeveer 35 Pousadas en ze zijn echt geweldig om in je vakantie te bezoeken. Er zijn historische, monumentale en charming Pousadas.

Als je tussen maart en augustus naar Portugal gaat dan kun je met de trein door de vallei van de Douro. Een van de oudste treintrajecten van Portugal loopt door de Douro vallei. De Linha do Douro (Douro Line) is een in 1887 aangelegd treintraject.

  • Veel verschillende concepten
  • Surfen vinden wij het leukste wat er is, maar het kan goed zijn dat een van de gezinsleden hier minder enthousiast over is.
  • Het belangrijkste tijdens een vakantie met de familie is dat iedereen het naar zijn zin heeft.
  • Coaches die ervaring hebben met alle leeftijdsgroepen
  • Heerlijke, verse en gezonde maaltijden
  • Altijd is de hele familie welkom en we voorzien kinderopvang zodat je zorgeloos kunt gaan surfen!

WIl je echt meer weten over wat je allemaal ziet dan is een gids wel handig. Verder zijn het Castelo de Almourol, Castelo de Tomar en het kasteel in de plaats Obidos een aanrader. Maar wil je wat kastelen en prachtige bouwwerken makkelijk bij elkaar hebben? Ga dan 2 dagen naar Sintra met kinderen. Wist je trouwens dat Belem Tower dat tegenwoordig zo’n beetje het boegbeeld van LIssabon is origneel ook een kasteel is?

surfvakantie familie portugal

surfvakanties
surfvakanties