Goedkope Vakantie Portugal 2020

surfvakantie familie portugal

Alles wat we doen, doen we met passie. Deze passie voor surfen, eten en gezelligheid delen we graag met onze gasten.

Wat andere gasten zeggen Wil jij je vakantie in Ericeira Surf House doorbrengen?

Ericeira Surf House: de beste plek voor een surfvakantie in Portugal Het surfhuis ligt midden in de natuur, niet ver van Lissabon en op loopafstand van het centrum van Ericeira en het surfstrand Foz do Lizandro.

Wil je een heerlijke surfvakantie, bel of e mail mij dan a.u.b. Hebben jullie al verblijf en willen jullie toch met ons mee surfen dan zijn jullie van harte welkom! (notice: het boeken via mij heeft geen additional kosten)

Portugal

Exacte datum1 dag eerder/later2 dagen eerder/later3 dagen eerder/later7 dagen eerder/later14 dagen eerder/later Niveau: beginnerBudget surfvakantiesSurfkampen voor volwassenenPopulair voor SoloreizigersOnbevolkte golvenSurf en yogakampenSurfenStand Up Paddling SurfenStand Up Paddling Boek met vertrouwen – we bieden flexibele boekingsvoorwaarden tijdens COVID-19. Overal in Afrika & het Midden-OostenMarokko Egypte Madagaskar Mozambique Zuid-Afrika

  • Ze delen maar wat graag hun passie en kennis over surfen, yoga en natuur met je.
  • Dát is een verblijf in een luxe surflodge van Surflife.
  • Onze lodge is opgericht in 2011 en wordt gerund door een enthousiaste Nederlands / Portugees.
  • Kom jij slapen in onze mooie surflodge Atlantic Lodge en surfen op het mooiste strand van de Algarve (Praia da Amoreira).
  • Onze surflodges zijn gevestigd in Frankrijk, Portugal en Marokko en ons jonge en vriendelijke staff kan niet wachten om je een geweldige experience te bezorgen!
  • SURFLIFE ATLANTIC RIDERS

Het is de perfecte accommodatie voor surfers die een relaxte vakantie willen combineren met goede surfcondities. Ericeira Surf House biedt alles wat je nodig hebt en richt zich op surfers die de traditionele surfcamps zijn ontgroeid. Het huis heeft grote slaapkamers, verschillende badkamers (zowel gedeeld als privé), een volledig ingerichte keuken en een grote woonkamer. Buiten kun je genieten van een prachtige tuin met een groot zwembad. Ook kun je een drankje doen aan de bar, of gezellig met andere surfers genieten van de dineravonden.

Neem contact op met onze klantenservice Als je om welke reden dan ook hulp nodig hebt, helpen wij je graag verder! Gelieve in te loggenhier Heb je nog geen account? Als je doorgaat bevestig je dat je onze voorwaarden en het privacybeleid accepteert.

Je hoeft dus geen badkamer te delen als jij dat niet wilt. Jongeren onder de 18 jaar zijn alleen welkom met Surfvakantie hun ouders, dus je hoeft je geen zorgen maken over luidruchtige groepen die je ’s nachts wakker houden.

surfvakanties
surfvakanties