Kindvriendelijke Vakanties Portugal

surfvakantie familie portugal

Geweldige vakantie alleen jammer dat je de (10.0) Fransiscus Bijnen Direct aan het privéstrand Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding tremendous begeleid met de rolstoel (10.0) Goed en fijn lodge (10.0)

Portugal

De geur van de zee, de golven, maar vooral de vibe die om het surfen heen hangt. Het is een soort familie waar letterlijk iedereen welkom is.

Echter had ik toch finest wel veel final van hooikoorts gekregen (WHY ME), dus was ik er met mijn hoofd niet helemaal bij. Na een paar keer goed te zijn gevallen besloot ik om gewoon te genieten van de laatste uurtjes in Portugal. Ik zou zeeeeeker nog vaker willen gaan surfen, maar ik zou niet 1,2,3 Surfen de trein naar Zandvoort pakken om in Nederland te surfen. Gewoon lekker in het buitenland, nog een aantal lesjes nemen en mezelf verbeteren. Ben jij al eens wezen surfen?

Zelfs ik kon na de eerste les al meteen op mijn plank staan. Dat gevoel is haast niet te bevatten, zo fijn! Dat je midden op zee een golf pakt en gewoon staat op een plank… dat is echt vrijheid! Het enige dat ik toen dacht was: ik wil in het water blijven.

Ik had dus ook verwacht dat ik het surfen heel eng zou vinden en niet mee wilde doen. Dat ik na één poging al zei: ik kijk vanaf het strand wel naar jullie. Maar nee, ik was meteen verkocht.

Animatie voor jong en oud Direct aan het strand van Beldibi Voor de tweede maal in Grand Park , geweldig!

Volop activiteiten voor kinderen Top vakantie (10.zero) Daniella Geerlings Slechte vlucht, prima hotel, uitstekend eten.

Bij een persreis denk ik meteen aan het promoten van een bepaald merk. We mochten bij aankomst meteen dit woord skippen. “Het is een vakantie, geen persreis, dames! We willen jullie laten zien en ervaren hoe tof surfen en een surfvakantie is!

Niets liever willen dan surfen en gewoon daar je werk van maken en surfvakanties organiseren. Respect voor iedereen die dat doet. Niet alleen genoot ik van het surfen en de mensen, maar vooral ook van het landschap. Ik had nog nooit het vasteland van Portugal gezien, maar wow, wat is dat land mooi! De vele mooie wegen, de rust, de natuur en de vele stranden.

surfvakantie familie portugal

surfvakanties
surfvakanties