Kindvriendelijke Vakanties Portugal

Official lid van de Vlaamse Vereniging Reisbureau’s duurzaamheid, lokale enterprise supporten en bewuste omgang met producten staan hoog in het vaandel Door dit formulier in te vullen, stemt u ermee in ons de toestemming te geven de bijgevoegde gegevens te gebruiken om uw verzoek te voltooien.

Surfen vinden wij het leukste wat er is, maar het kan goed zijn dat een van de gezinsleden hier minder enthousiast over is. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat er altijd voldoende activiteiten zijn, zodat niemand zich hoeft te vervelen. Alle locaties zijn good gelegen t.o.v. het strand, het dorp en bezienswaardigheden,. We bieden de mogelijkheid om surflessen te volgen met het hele gezin.

Bestemmingen & Regio’s

Algemene voorwaarden Privacy Statement The Surf Group BVBA

SurfcampsLagos surfhostel met zwembad en bar – Vanaf 4 nachten en 4 dagen surfen Luz Villa met zwembad – Vanaf four nachten en optie om te surfen Modern Surfhostel Middenin Lagos – Vanaf four nachten en four dagen surfen Traditioneel Pension in Lagos Centrum – Vanaf 4 nachten en 4 dagen surfen

  • We bevinden ons direct aan het kleine kuststadje Praia da Tocha, dat veel te bieden heeft zoals restaurants, bars, ijssalons en nog veel meer!
  • Het is niet nodig om kampeeruitrusting of surfmateriaal mee te nemen, wij zorgen voor alles.
  • Kom dan naar Frankrijk of Portugal met Surflife Family.
  • Onderneem de leukste activiteiten samen met je children of pak een boek en ontspan!
  • Onze surfcamping ligt op slechts 300 meter van zowel het strand als het dorpje.
  • FRANKRIJKOns Surflife Family surfkamp ligt in het mooie stadje Carcans-Ocean.

  • Geniet van onze gezinsvriendelijke surfspots, prachtige stranden, ongerepte natuur, gekwalificeerde surfcoaches, animatie en een babysitter voor de kleintjes.

Coaches die ervaring hebben met alle leeftijdsgroepen Heerlijke, verse en gezonde maaltijden Een vrijblijvend programma voor jong en oud Vakantie Surfvakantie portugal op maat, iedereen op hun eigen wijze. Het belangrijkste tijdens een vakantie met de familie is dat iedereen het naar zijn zin heeft.

Er is een aantal opties beschikbaar voor het hele gezin. Je verblijft altijd in de accommodatie samen met de kinderen, het is niet mogelijk om ze alleen op een surfcamp te sturen totdat ze 18 jaar of ouder zijn. Er is een verscheidenheid aan andere activiteiten die we kunnen organiseren, zoals: Neem nu contact met onsop voor meer informatie of om je gezinssurftrip te boeken.

surfvakantie familie portugal

surfvakanties
surfvakanties