Leer surfen in Frankrijk op een surfkamp

surfen frankrijk

Boardingmania Surf School

Aan de surfspot Côte Des Basques in Biarritz bevindt zich de geboorteplek van het golfsurfen in Frankrijk. Voor meer dan 50 jaar ontwikkelede zich hier de allereerste Surfscene in Europa. Vooral surfen frankrijk bij Longboarders zijn de verschillende baaitjes rond Biarritz heel geliefd en populair. Maar de lange beachbreaks bieden daarnaast nog een waaier aan verschillende golven voor elk niveau.

Ervaren Nederlandse leraren zullen jou en je children leren de juiste techniek snel onder de knie te krijgen. Je krijgt les ‘op het droge’ maar gaat vooral veel het water in om de eerste golven te bedwingen. Surfblend opent een unieke familie-bestemming aan de Franse kust! Het Family Surf Camp in Moliets ligt op slechts 100 meter van de oceaan. In een decor van grote safari tenten beschikt dit gezellige camp over een eettent en fijne faciliteiten voor de children.

In de zomer en bij minder Swell is deze spot ook heel geliefd bij newbies. Niet alleen Fransen, maar ook veel andere nationaliteiten verkiezen de Atlantische kust om te surfen. Van mei tot oktober is Frankrijk een leuke plek om golven te trotseren en te leren surfen. Hier geven we enkele van onze favoriete spots weer.

Moliets, Frankrijk

surfen frankrijk

Vieux Bouceau in Frankrijk staat bekend om zijn prachtige stranden, gezellig dropje en leuke bars. De perfecte ingrediënten voor een surfvakantie met andere woorden.

surfvakanties
surfvakanties