Nr. 1 Surfvakanties

surf vakantie

De Frans Atlantische kust bestaat voornamelijk uit lange en brede zandstranden, zogenaamde beachbreaks, ideaal voor de beginnende surfer. Maar er zijn zeker ook breaks te vinden voor de meer ervaren surfers, denk aan de reefbreaks rond Biarritz en de beachbreaks van Hossegor. De lange westkust biedt constante golven en dus zijn surftrips naar Frankrijk altijd een goede optie.

Ericeira is een typisch Portugees dorpje aan de Atlantische oceaan. Het is een dorpje met een vissershaven en een hoger gelegen centrum. Dit dorp trekt reizigers en surfers aan vanuit de hele wereld omdat er altijd goede golven zijn in Ericeira. Langs de kustlijn zijn er meerdere mooie stranden, met bijzondere klifpartijen en prachtige surfcondities.

Ook is het mogelijk om daar surflessen te boeken. Rondom zijn veel meer surfpots, ook voor de gevorderde surfer! De ligging van zoveel verschillende surfplekken voor verschillende niveaus maakt het zuiden van Sri Lanka tot een ideale bestemming voor een surfvakantie. Ook als je samen reist als beginner en gevorderde surfen is dit ideaal. Het Seaside Surfcamps Le Pin Sec is een 18+ surfcamp wat volledig in het teken staat van surf, yoga, good meals & enjoyable fun enjoyable!

Kitesurf vakantie

Le Pin Sec is een fijne plek waar het om het surfen draait. Je vindt hier leuke eettentjes, kleine winkeltjes en een restaurant op de duin met prachtige sunsets. Surfen, of beter gezegd golfsurfen, kent een lange geschiedenis in Frankrijk. Het is dus geen marvel surf vakantie dat deze bakermat van het surfen bekend is onder surfers over de hele wereld. Of je nu newbie bent of juist een volleerde professional, in Frankrijk vind je altijd de juiste golven.

– Goed voorbereid op wintersport: de beste match op de piste tips

Vanuit Ericeira kun je good de Portugese kustlijn ontdekken. Lees hier meer over leuke activiteiten, lekker eten, het weer en handige reistips in Ericeira. Door de ligging in een baai en beach break zijn de omstandigheden mellow. Je kunt een stuk de zee inlopen, wat het ideaal maakt om het surfen onder de knie te krijgen. Op het strand zijn tal van standjes waar je surfboards kunt huren.

surfvakanties
surfvakanties