Nr. 1 Surfvakanties

surf vakantie

En dat surfen in Portugal ongekende mogelijkheden biedt. Ook Board ‘n Breakfast is weer een plek om van te watertanden. Maar vooral om er te surfen in een tremendous mooie en relaxte omgeving bij Labenne Ocean in Les Landes.

Kom met ons mee!

Begin je met golfsurfen en heb je zin in een vakantie in de Franse golven? Ontdek dan hier de 7 beste surfspots van Frankrijk om als newbie lekker te kunnen surfen. Als je wilt leren surfen is het belangrijk dat je dit op golven doet die passen bij dit niveau.

  • Het Family Surf Camp in Moliets ligt op slechts a hundred meter van de oceaan.
  • Onze jongerenvakanties draaien ook om de juiste vibe, leuke feestjes, stay muziek, chillen met like-minded mensen, zonsondergangen op het strand en lekker eten en drinken.
  • Zoek daarom wat verkoeling aan de kust en ga een paar dagen surfen!
  • Laat je heerlijk verwennen met een welverdiende Thai- of ontspannende loosen up-therapeutic massage.
  • Alleen het ontbijt is gezamelijk, zodat we het surfen voor die dag kunnen bespreken.
  • Het is beter om gewoon in Peniche te verblijven en op en neer te rijden naar het strand.

We hebben 7 surf spots voor je op een rij gezet. Een prachtige surf vakantie plek in Ericeira met heerlijke surfspots in de buurt.

Beide surfcamps voor volwassenen liggen in de Gironde verscholen achter de pine tree’s op de fenomenale duinen van Le Pin Sec. Dan is de kans aanwezig dat je een auto zult huren. Baterias LobitosOp zoek naar de langste golven?

Lissabon is bijvoorbeeld een half uurtje rijden. Portugal wordt begrenst door de Atlantische Oceaan aan de west- en zuidkant.

surfvakanties
surfvakanties