O'Neill Surflife Carcans Surfcamp

surfen frankrijk

Surfbestemmingen in Frankrijk

In de Maasai Lodge is plaats voor vijf personen. Camping les Mouettes in Plérin-sur-Mer is een kleine tenting surfen frankrijk aan zee in de Côtes-d’Armor in Bretagne.

De Maasai Lodge is de meest luxe vorm van glamping die je maar kunt bedenken. Een waanzinnig mooie en ruime lodge met een eigen veranda. De lodge is voorzien van een hoop consolation zoals vaste bedden, een eigen douche, rest room en keuken en zelfs een koelkast en magnetron.

Campéole Les Tourterelles is een prachtige kindvriendelijke camping met zwembad in Landes. Dit kampeerterrein ligt op een van de mooiste stranden van de Landes en is dus ideaal voor echte strand- en zwemliefhebbers. De tenting is geschikt voor gezinnen met (jonge) kinderen, need er is een prachtig zwembad met peuterbadje.

Juniorcamp Le Pin Sec

surfen frankrijk

Onze Shared deluxe Tipi is uitgerust met eenpersoonsbedden voor een comfortabele nachtrust. Alle tenten zijn uitgerust met een opbergkastje, verlichting, bezem en stofpan, evenals een koelbox met servies en bestek. Bovendien is elke tent uitgerust met stoelen, parasol en tapijten. Dit jaar zorgen we ook dat iedere tent zijn eigen photo voltaic verlichting heeft. Inbegrepen is ook een inventarispakket in de vorm van een koelbox met daarin borden, bestek en bekers.

surfvakanties
surfvakanties