Paklijst Vliegvakantie

surfvakantie familie portugal

Deze trullo is super om je vakantie met vrienden of familie door te brengen. MrsNomad’s Nathaly was hier in de zomer van ’18 en heeft het er high gehad. Het huis bestaat uit 2 aparte gedeeltes dus ieder heeft zijn privacy.

Op een Toscaanse heuvel ligt dit ruim opgezette resort met 33 appartementen. Je huurt hier een appartement of privé villa voor 4-eleven personen. Op het complicated liggen 3 ruime zwembaden (een met poolbar), een tennisbaan, een restaurant en receptie.

Luxe boerderij & restaurant Deze luxe omgebouwde boerderij heeft 23 unieke kamers en suites.

Bestemmingen & Regio’s

  • Vergeet niet om goed verzekerd op reis te gaan!
  • Beschikbaarheid: Juli – Aug.
  • Veiligheid staat voorop.
  • Dit zul je dan ook direct merken op de verschillende aangeboden surfkampen.
  • Beschikbaarheid: Juni – Aug.

Goed zwembad om af te koelen. Restaurantjes in de buurt veel te ondernemen in de direct omgeving. Dit heerlijke vakantiehuis ligt Surfen portugal in Andalusië, iets ten zuiden van een echt Spaans dorpje, twintig minuten van zee en 50 minuten van het vliegveld van Malaga.

Met Je Gezin Genieten Van Zon En De Golven

De zon schijnt hier gemiddeld 320 dagen per jaar. Het huis is met 130m2 lekker ruim, er zijn three slaapkamers en je kan hier met 6-eight personen logeren. Op korte afstand is hier van alles te doen en te zien. Geniet van ’t zwembad, de buitenkeuken maar vooral van elkaar!

surfvakantie familie portugal

surfvakanties
surfvakanties