Portugal Algarve

surfvakantie familie portugal

Wij merken dat er soms het idee heerst dat Portugal een low price range bestemming is. Onze ervaring is anders. In de praktijk gaat de prijs vaak meer richting de € 800 als je wat consolation Surfen portugal wilt en fijne vluchttijden.

Ben je echter tevreden met de service die je hebt gekregen dan is het wel zo dat je fooi geeft, zoals dat in veel landen zo is. Wij geven een richtlijn voor fooien in restaurants, gidsen, chauffeurs, motels en taxi’s. Dit is een richtlijn, geen should. Geef altijd de fooi die jij toepasselijk vindt. Wil je in Portugal een fooi geven in een restaurant, daan is 5% – 10% de standaard.

Bestemmingen & Regio’s

Rijd je op deze wegen met een huurauto dan mag je doorrijden, maar je moet binnen vijf werkdagen op het postkantoor de tol betalen. Daarom adviseren we bij autohuur in Portugal een elektronisch tolkastje te huren.

  • Modern Surfhostel Middenin Lagos – Vanaf 4 nachten en four dagen surfen
  • Daarom hebben we ervoor gezorgd dat er altijd voldoende activiteiten zijn, zodat niemand zich hoeft te vervelen.
  • Vanaf 8jaar kun je meedoen aan een surfcursus en we zorgen ervoor dat gezinsleden zoveel mogelijk samen de lessen kunnen volgen.
  • Alle locaties zijn good gelegen t.o.v. het strand, het dorp en bezienswaardigheden,.
  • We bieden de mogelijkheid om surflessen te volgen met het hele gezin.
  • Familycamp Seignosse Frankrijk Het nieuwste Familycamp op de hotspot van Frankrijk!

Surfvakantie In Portugal Met Gezin

Begin in Lissabon en eindig in Porto (of andersom) waardoor je aan het start en eind van jullie rondreis door Portugal een aantal dagen bespaart op de autohuur. Dan is € seven hundred tot € 800 een realistischer huurbedrag. Accommodatie kun je zo duur en goedkoop maken als je zelf wilt. Als wij uitgaan van de plekjes die wij op Kleine Wereldreiziger aanbevelen dan zit je in het hoogseizoen op ongeveer € € a hundred and fifty per nacht.

surfvakanties
surfvakanties