Surfavonturen.nl

surf vakantie

Ultieme surfvibe in de Single Fin Lodge in Mimizan

Zelf heb ik dat dit jaar pas voor het eerst gedaan. Het is mijn 3e jaar nu en ik weet inmiddels dat ik vaker ga surfen en zwemmen in het open water dus dan is een eigen wetsuit toch wel fijn. Op die manier kan je ook buiten de surflessen om nog even het koude water in om bijvoorbeeld te gaan snorkelen of even te zwemmen.

Surfen doe je eigenlijk nooit in een bikini of badpak maar altijd in een wetsuit. Zeker als newbie is dit eigenlijk nooit anders. In de meeste gevallen is de zee niet eens warm surf vakantie genoeg om er zonder wetsuit in te gaan.

Dan is het toch wel fijn om een paar lekkere sneakers te dragen in plaats van dat je op je teenslippertjes loopt te struggelen over die oneffen en soms gladde wegen. Wat je ook kunt doen is zelf een wetsuit aanschaffen.

Het is vervelend als je dan een schoudertas of linnen tasje bij je hebt met daarin je water, strandlaken en andere spullen. Dan heb je je handen vrij hebt om je surfplank te kunnen dragen. En daar kan je eventueel ook je wetsuit overheen hangen als deze niet in je rugzak previous. Op surf vakantie moet je vaak een stuk door de duinen, het bos of zelfs over de rotsen lopen voor je bij een goede surfspot bent.

  • Met een groepje reizen we de kust af van Agadir, Taghazoute en Imsouane.
  • Wat je ook kunt doen is zelf een wetsuit aanschaffen.
  • De beginnende surfers gaan meestal naar zandstanden.
  • Combineer deze activiteiten tijdens een vakantieweek of weekendje weg.
  • Dus of je nu newbie bent of gevorderd, wij zorgen er voor dat jij de meest ideale golven kunt surfen om op een leuke manier jezelf door te ontwikkelen.
  • Maar het is niet omdat er geen lessen voorzien zijn voor jongere kinderen dat je hen niet een eerste surfervaring kan geven.

Post Navigation

Maar ook als de zee wel warm genoeg is wordt er eigenlijk altijd gesurfd in wetsuits. Check dus van tevoren hoe dat zit bij jou geboekte reis.

surfvakanties
surfvakanties