Surfavonturen

surfvakantie goedkoop

Of je nu newbie bent of juist een volleerde professional, in Frankrijk vind je altijd de juiste golven. De Frans Atlantische kust bestaat voornamelijk uit lange en brede zandstranden, zogenaamde beachbreaks, ideaal voor de beginnende surfer. Maar er zijn zeker ook breaks te vinden voor de meer ervaren surfers, denk aan de reefbreaks rond Biarritz en de beachbreaks van Hossegor.

Er zijn verschillende plekken in en rondom Lagos waar je excellent kunt surfen met veel seashore breaks en ook een iets lager aantal level breaks. De condities van de zee zijn niet alleen geschikt voor ervaren surfers maar ook gemiddelde en novices kunnen wel goede golven pakken, vooral tussen de maanden september en april. Niet alleen Fransen, maar ook veel andere nationaliteiten verkiezen de Atlantische kust om te surfen. Van mei tot oktober is Frankrijk een leuke plek om golven te trotseren en te leren surfen. Hier geven we enkele van onze favoriete spots weer.

Meer sport- en surftips?

Mehr InfosPure Surfcamps biedt een breed aanbod van accommodaties, surfcamps en surfscholen aan de Franse Atlantische Kust, voornamelijk rond Biarritz en Hossegor. Voor veel surfers uit de Benelux is het surfen ooit begonnen op een surfcamp in Frankrijk. Een beachcamp is de ideale manier om goedkoop en veilig te leren surfen, terwijl je veel mensen leert kennen en ook nog een meer ziet dan alleen het strand. Surfen, of beter gezegd golfsurfen, kent een lange geschiedenis in Frankrijk. Het is dus geen marvel surfvakantie goedkoop dat deze bakermat van het surfen bekend is onder surfers over de hele wereld.

  • Surfen, of beter gezegd golfsurfen, kent een lange geschiedenis in Frankrijk.
  • Voor veel surfers uit de Benelux is het surfen ooit begonnen op een surfcamp in Frankrijk.
  • De Frans Atlantische kust bestaat voornamelijk uit lange en brede zandstranden, zogenaamde beachbreaks, ideaal voor de beginnende surfer.
  • Een beachcamp is de ideale manier om goedkoop en veilig te leren surfen, terwijl je veel mensen leert kennen en ook nog een meer ziet dan alleen het strand.
  • Of je nu newbie bent of juist een volleerde pro, in Frankrijk vind je altijd de juiste golven.
  • Mehr InfosPure Surfcamps biedt een breed aanbod van accommodaties, surfcamps en surfscholen aan de Franse Atlantische Kust, voornamelijk rond Biarritz en Hossegor.

– Fit blijven op vakantie: de beste suggestions

Met Portugal op de eerste plek van surf bestemmingen in Europa, is Lagos een hele goede keuze voor dit soort vakanties. Deze golven zijn vaak erg goed en de surf komt meestal wel goed binnen zodat je het meeste uit de rit kunt halen.

De lange westkust biedt constante golven en dus zijn surftrips naar Frankrijk altijd een goede optie. Jongeren met interesse in surfen vinden hier goedkope surfvakanties naar Frankrijk, Fuerteventura, Spanje, Griekenland, Portugal, Callantsoog en andere populaire surfspots. Boek geheel georganiseerde surfkampen van 1 of meerdere weken om het windsurfen, suppen of eventueel kytesurfen te leren. Alle touroperators op deze website bieden de beste surfvakanties aan inclusief vervoer met de bus of vliegtuig en overnachting in een appartement of tenting / surfcamp. Surfreizen vergelijken en on-line reserveren begint dus bij de nummer 1 in surfvakanties.

surfvakanties
surfvakanties