Surfen in Ericeira: de ideale surfvakantie

surfvakantie beginners

Van Normandië tot aan de Middellandse Zee, surfen in Frankrijk kan op verschillende plekken. De golven bieden mogelijkheden voor surfers op allerlei niveaus. Voor beginners zijn er op verschillende plekken surfcamps waar je alle basisbeginselen van het surfen kunt leren.

Hoge golven, een goede temperatuur van het water en heerlijke stranden. Voor surfliefhebbers is Frankijk een heerlijke plek voor een weekend of een weekje golfsurfen.

Check hier het nieuwe artikel met de beste Surfkampen voor beginners in Europa voor 2020

  • Bali is één van de beste surfbestemmingen op aarde.
  • Hoge golven, een goede temperatuur van het water en heerlijke stranden.
  • Of je nou wilt leren surfen of dat je jouw surf-techniek wilt verbeteren, er zijn voor ieders niveau geschikte golven op Bali.
  • Wij helpen jou de perfecte reistijd en bestemming op Bali te kiezen!
  • Tot slot geven we je onze ultieme reistip voor het vastleggen van je surfvakantie op Bali.

Als je aan surfen in Frankrijk denkt, denk je misschien niet meteen aan het noorden van Frankrijk, maar surfen in Noord-Frankrijk kan op prachtige surfplekken. Normandië biedt volop mogelijkheden om heerlijk te golfsurfen. Bekende surfspots in het noordwesten van Frankrijk om lekker te surfen zijn Wimereux, Yport en Étratat.

Voor gevorderden zijn er ook meer dan genoeg uitdagingen op veel locaties in Frankijk. Kortom, golfsurfen in Frankrijk is voor iedereen leuk surfvakantie beginners en er zijn ontzettend veel goede surfspots in Frankrijk! Frankrijk is de perfecte locatie voor een toffe surfvakantie dichtbij huis.

Bali is één van de beste surfbestemmingen op aarde. Of je nou wilt leren surfen of dat je jouw surf-techniek wilt verbeteren, er zijn voor ieders niveau geschikte golven op Bali. Wij helpen jou de perfecte reistijd en bestemming op Bali te kiezen! Tot slot geven we je onze ultieme reistip voor het vastleggen van je surfvakantie op Bali.

surfvakanties
surfvakanties