Surfen In Portugal

surfvakantie familie portugal

Heerlijke omstandigheden om uw paasvakantie door te brengen! Iets dichter bij huis liggen de Canarische Eilanden. Ga bijvoorbeeld naar veelzijdig Tenerife, waar het noorden heel groen is en het zuiden heel zonnig.

U ziet prachtig koraal en kleurrijke vissen en daarna kunt u heerlijk opdrogen in het Egyptische zonnetje. Wilt u liever wat actie voor de kinderen? Onze (Ultra) All Inclusive concepten in bijvoorbeeld Turkije, hebben naast spetterende zwembaden ook snelle glijbanen. Als u het niet erg vindt om wat langer in het vliegtuig te zitten, dan zijn de Cariben een echte aanrader. Beeld u eens in: parelwitte stranden, azuurblauwe zee en wuivende palmen.

Waarom nog thuisblijven tijdens Pasen? Een voordelige paasvakantie bij Corendon Bij Surfen Frankrijk Corendon kunt u heel voordelig op Paasvakantie naar vele zonnige bestemmingen.

Coimbra

Zij is een ervaren surflerares die jou in Scheveningen graag leert surfen. Met al haar sport en surfervaring weet ze precies hoe ze jou op het surfboard krijgt! Tasha’s Surfcamp – Surfles Scheveningen, Portugal, Marokko en meer Reis- en boekingsvoorwaarden

Kunnen ze daarna gelijk van de glijbaan in het zwembad. Ook worden uw kinderen vermaakt door het animatieteam, wat u de mogelijkheid geeft om uw boek uit te lezen.

Mijn broer was vier jaar ouder dan ik, dus hij had het board wat vaker dan ik. Na lang zeuren kreeg ik een eigen surfboard van mijn ouders.’’ Bij haar studiekeuze wist Van Rooij gelijk waar ze heen wilde: naar zee. Ze verruilde het platteland in voor een kamer in de stad: Leiden.

Tags: ,
surfvakanties
surfvakanties