Surfen In Portugal

Je zit hier fijn privé in je eigen huisje maar kan ook de drukte opzoeken, lekker mee eten op het chateau of in het dorpje dat hier op loopafstand vandaan ligt. Zalig adres in ’t groen, het ligt in een park van 3 hectare met een speeltuin en boomhut. Je kan hier een appartement met 1 of 2 slaapkamers huren. Mooi zwembad, heerlijk restaurant, peuterbad, speeltuintje, broodservice: heel kindvriendelijk en je wordt hier zalig verwend. one hundred fifty meter van ’t centrum

op 5 minuten rijden van strand minder dan 5 minuten rijden dorpje restaurant voor ontbijt, lunch & diner Glamping en appartementen

superleuk voor children EN ouders Pura vida, het pure leven ga je zeker ontdekken als je met je kinderen in Costa Rica bent. Dit land staat bekend om de mooie en numerous natuur; vulkanen, bergen, regenwouden en prachtige stranden, zoek niet verder.

Bestemmingen & Regio’s

  • Veiligheid, plezier en beleving staan voorop tijdens de surflessen die Flowtrack biedt op het family surfcamp in Biscarrosse.
  • Een zorgeloze familie surfvakantie vind je hier.
  • Zo kun je op deze pagina familie surfcamps vinden naar onder andere Frankrijk (Mimizan, Biscarrosse of Carcans) en Portugal (Algarve).
  • Naast dat het fantastische vakantielanden zijn, bieden deze plaatsen jou en je familie ideale omstandigheden om te (leren) surfen.
  • Wij bieden alleen surfvakanties aan van betrouwbare aanbieders.
  • Biscarrosse staat bekend om de goede surfomstandigheden, maar er zijn daarnaast veel andere mogelijkheden voor zowel jong & oud.
  • Voor ieder niveau, voor iedere leeftijd.

De vulkanische tuin is prachtig aangelegd met cactussen, subtropische bloemen en palmbomen, met her en der zitjes en hangmatten. Het is hier een oase van rust maar je zit wel op steenworp afstand (5-10 min rijden) van diverse Surfvakantie eating places, supermarkt en het strand. kajakken, voetballen en golfen

Camper Huren In Portugal

Costa Rica is bij uitstek een land waar je prima met je kinderen kunt reizen. De mensen zijn ontzettend vriendelijk en je ontdekt makkelijk het land met je eigen auto. Dit middeleeuws dorpje ligt op een heuvel en kijkt uit over de wijnranken. In de gebouwen liggen 15 luxe appartementen en eight b&b kamers.

surfvakantie familie portugal

surfvakanties
surfvakanties