Surfen met kinderen in Frankrijk

surfen frankrijk

Boardingmania Surf School

Hier vind je dan ook een groot aantal surfkampen, waarvan wij de gaafste hebben uitgezocht. Dit dorpje bevindt zich op slechts 50 minuten afstand van Bordeaux en is omgeven door een prachtige, bosrijke omgeving. De Atlantische Oceaan leent zich fantastisch voor surfen en bodyboarden, en op het meer wordt veel gezeild, gekanood en geSUPt. Moliets is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de populairste surfbestemmingen van Europa.

Dit meer is precies de reden van de uitstekende kwaliteit van de golven in dit surfen frankrijk stadje. Veax Boucau is een zeer populaire plek voor beginnende surfers.

surfen frankrijk

Om deze redenen is Moliets dan ook een zeer populaire bestemming geworden voor surfkampen. Onze B&B is de uitvalsbasis voor een onvergetelijke surfvakantie.

De beste surfgebieden van Frankrijk bevinden zich aan de kant van de Atlantische Oceaan. Aan deze Franse kust worden dan ook tal van leuke surfkampen voor jongeren georganiseerd. Partywave in Vieux BoucauDit vakantieplaatsje bevindt zich nabij een meer dat uitkomt in de Atlantische Oceaan.

surfvakanties
surfvakanties