Surfen voor novices

surfvakanties beginners

Mehr InfosPure Surfcamps biedt een breed aanbod van accommodaties, surfcamps en surfscholen aan de Franse Atlantische Kust, voornamelijk rond Biarritz en Hossegor. Voor veel surfers uit de Benelux is het surfen ooit begonnen op een surfcamp in Frankrijk.

Surfen in Moliets:

Hier geven we enkele van onze favoriete spots weer. Als je aan surfen in Frankrijk denkt, denk je misschien niet meteen aan het noorden van Frankrijk, maar surfen in Noord-Frankrijk kan op prachtige surfvakanties beginners surfplekken. Normandië biedt volop mogelijkheden om heerlijk te golfsurfen. Bekende surfspots in het noordwesten van Frankrijk om lekker te surfen zijn Wimereux, Yport en Étratat.

Een beachcamp is de ideale manier om goedkoop en veilig te leren surfen, terwijl je veel mensen leert kennen en ook nog een meer ziet dan alleen het strand. Niet alleen Fransen, maar ook veel andere nationaliteiten verkiezen de Atlantische kust om te surfen. Van mei tot oktober is Frankrijk een leuke plek om golven te trotseren en te leren surfen.

Aan deze stranden zijn golven voor surfers van ieder niveau, dus iedereen kan zich hier lekker uitleven. Het strand van Wimereux is erg populair onder toeristen en ook zeer geschikt als je wilt surfen in Noord-Frankrijk. Yport behoort tot één van de mooiste dorpjes van Frankrijk. Mocht je naast surfen ook nog cultureel willen doen, dan zit je hier goed!

Surfen in Loredo:

Étratat ken je misschien wel van de kust metkrijtrotsen. Étratat is een gezellig dorp met veel terrasjes en winkeltjes. Ben je meer op zoek naar een locatie met golven voor newbies, kijk dan eens in Wissant. Een prachtige plek waar ook surfcamps georganiseerd worden voor beginnende surfers.

surfvakanties
surfvakanties