Surfvakantie In Portugal

Met mijn warme jas kom ik op het vliegveld van Lissabon aan waar het gelijk tremendous fijn weer is. Al zwetend sleep ik mijn eigen board mee en neem de bus naar Ericeira, waar Natasha me oppikt. Bij het huis word ik opvangen door drie fantastische vrouwen die een maaltijd voor me hebben gemaakt. De vermoeidheid van de reis en de honger worden snel de kop ingedrukt en nog voordat de zon volledig onder is hebben we diepgaande gesprekken over het leven.

Ineens begint het hele strand te klappen en te juichen. Op dat moment snap ik niet goed wat er gaande is. Als ik me omdraai lease een drievoudig wereldkampioen (Mick Fanning) me bijna omver omdat hij water in het moet.

Er wordt veel gelachen en geknuffeld. Met gemengde gevoelens kijk ik terug op de surfsafari. Ik ben blij omdat ik een geweldig week heb beleefd met veel mooie avonturen. Maar ik besef me ook dat de week voorbij is en dat ik afscheid moet nemen van mijn nieuwe surffamilie. Met pijn in mijn hart maar een nieuwe familie en een fantastische surftrip rijker keer ik terug naar huis.

Bestemmingen & Regio’s

Om me heen zie ik kleine jongens en meiden met helmen op als een gek door het skatepark vliegen. Een heat gevoel overvalt me…wat een nostalgie. Na een nieuwe dag vol heerlijke golven gaan we inspiratie op doen in Peniche. Onze grote helden van de World Surf League strijden op de hoge golven van Supertubos om de wereldtitel. De barrels en air-tips vliegen ons om de horen.

Hij had nog maar een paar keer gesurft in België en wilde hier flinke stappen maken. Eén van de eerste sets die langs komt pikt hij gelijk mee. Het lijkt bijna een, in gradual-movement afgespeelde, film Surfen Frankrijk waarbij hij op zijn board springt en iets uitkraamt van “Jaaaahooeoeeeeeh! Het was duidelijk dat hij de tijd van zijn leven heeft!

Camper Huren In Portugal

Fantastisch blije mensen die met elkaar plezier hebben en elkaar helpen om verder te komen met surfen. Aan het einde van de middag gaan we ook een keer naar het lokale skatepark naast de Quiksilverstore. Mijn jeugdsentiment komt omhoog en ik probeer vijfendertig keer achter elkaar een 360-flip te landen, met zo’n 15 procent kans op slagen. Het lukt me niet om de truc succesvol uit te voeren, maar wat maakt het uit.

surfvakantie familie portugal

surfvakanties
surfvakanties