Surfvakantie in Portugal en Marokko bij Surfcamp!

surf vakantie

Het dorp is erg in trek bij surfers en die zie je hier dan ook het hele jaar door. Het reservaat bestaat uit een eight surf vakantie kilometer lange kuststrook met veel verschillende surf spots, waaronder het bekende Ribeira d’Ilhas en Coxos.

Surfen in Engeland: Cornwall

  • Het surfhuis bevindt zich dan ook in vlak bij het strand met tuin, zwembad, terras en een eigen bar.
  • Of voor een iets hogere prijs in de gezellige tweepersoonskamers, gedeelde kamers of zelfs in de suite.
  • De zomerperiode is zeer geschikt voor echte newbies en intermediate surfers die liever iets kleinere golven zoeken.
  • Met een breed aanbod in binnen- en buitenland genieten we samen van de golven, gezelligheid en de prachtige natuur.
  • Langs de kustlijn zijn er meerdere mooie stranden, met bijzondere klifpartijen en prachtige surfcondities.

Doordat er zo veel verschillende breaks zijn, is er voor iedere surfer een leuke golf te vinden ongeacht je surfniveau. Nog geen keuze kunnen maken welke bestemming bij je previous? Lees meer over de verschillende regio’s waar wij onze surfvakanties aanbieden.

Tijdens het uitgebreide ontbijt vertelt Alex altijd precies waar en wanneer je die dag het beste kunt gaan surfen. Hij kent alle surf spots in de regio en weet afhankelijk van het getij, de wind en de swell waar je moet zijn. Of het nu vrienden, stellen, individuele reizigers of groepen zijn, hier is iedereen welkom! Ook voor alle budgetten is de SURFinn een optie.

Ericeira Surf House is voor surfers die surfcamps zijn ontgroeid. Jongeren onder de 18 zijn alleen welkom met hun ouders. Ericeira is een traditioneel vissersdorpje met veel restaurantjes, winkels en bars.

Dus je kan goedkoop in de sheddies of in de dormroom slapen. Of voor een iets hogere prijs in de gezellige tweepersoonskamers, gedeelde kamers of zelfs in de suite. Naast het prachtige zandstrand heeft Vieux Boucau ook een prachtig dennenbos met leuke weggetjes, die perfect zijn voor longboarding. Surfvakantie aan de Franse Atlantische Oceaan!

surfvakanties
surfvakanties