Surfvakantie jongeren

surf vakantie

Dit zijn ook fantastische plekken om je surfvakantie uit te breiden met duiken en snorkelen! Ben je een newbie, ga dan naar Crystal Beach aan de kust van Zambales, vlakbij hoofdstad Manila. Surfblend opent een unieke familie-bestemming aan de Franse kust! Het Family Surf Camp in Moliets ligt op slechts one hundred meter van de oceaan.

Paasvakantie surftrip Frankrijk Bretagne

Met haar 7.000 eilanden vormen de Filippijnen een perfecte setting voor vakantiegangers die op zoek zijn naar de beste golven. Het land heeft alle ingrediënten voor een tropische surfvakantie, met een heat klimaat en fantastische golven – en de kans is groot dat je die geheel voor jezelf hebt. Aanraders zijn de eilanden Siargao (het surfmekka in het noorden) Cantanduanes, Borongan, Baler, Badoc en San Fernando.

  • Aan de hand van een ervaren gids gaan we mooie surfspots als de relaxte Bananapoint, een snelle golf als Mysteries en de ultieme longboardbaai in Imessouane af.
  • Ons staff zorgt er continue voor dat de mooiste surf vakanties met vrienden, je gezin, associate of alleen hier voor jou beschikbaar zijn.
  • Maar helaas heb je dit vaak wel nodig als je op surf vakantie gaat.
  • Of het nu vrienden, stellen, individuele reizigers of groepen zijn, hier is iedereen welkom!

In een decor van grote safari tenten beschikt dit gezellige camp over een eettent en fijne faciliteiten voor de kids. Of het nu vrienden, stellen, individuele reizigers of groepen zijn, hier is iedereen welkom! Ook voor alle budgetten is de SURFinn een optie.

Al sinds 2005 organiseert Ripstar unieke surfreizen voor volwassenen in Frankrijk. Afgezonderd van de drukke surfcrowds en pal aan het strand.

Dus je kan goedkoop in de sheddies of in de dormroom slapen. Of voor een iets hogere prijs in de gezellige tweepersoonskamers, gedeelde kamers of zelfs in de suite. Naast het prachtige zandstrand heeft Vieux Boucau ook een prachtig dennenbos met leuke weggetjes, die good surf vakantie zijn voor longboarding. Het surfhuis bevindt zich dan ook in vlak bij het strand met tuin, zwembad, terras en een eigen bar. Bij Ripstar staat het surfen op één, daarom werken wij uitsluitend met internationaal gediplomeerde Nederlandse instructeurs.

surfvakanties
surfvakanties