Surfvakantie Met De Kids? Surflife Family!

De Portugese keuken is één woord te omschrijven: heerlijk. > Kitesurfers hebben een goede bodem nodig om goed te presteren op het water. In Portugal is dat geen straf! Ze maakt gebruik van veel kruiden, invloeden die terug zijn te gaan door tijd van de Portugese kolonieën. De Portugezen verbouwen zelf verschillende soorten fruit, groente en olijven.

De bekende finances en low value aanbieders vliegen dagelijks op deze bestemmingen voor gunstige prijzen vanaf €60.- retour. In het hoogseizoen kunnen de prijzen oplopen tot €350.- per ticket. Hoe eerder je boekt hoe goedkoper de tickets. Alle luchthavens hebben in de aankomst terminal tal van autoverhuurders waar je een auto kan huren. Je kan het greatest een auto huren on-line voordat je vertrekt uit Nederland.

Portugal

Zelfs veel locals gaan dagelijks uiteten, het is namelijk soms goedkoper uit eten te gaan dan boodschappen te doen in de supermarkten. De Portugezen staan bekend om hun Port. Port is een versterkte wijn met een alcoholpercentage tussen 15 en 20 procent. Een tripje naar Porto met één van de vele Port kelders en excursions is zeker een aanrader. Je kunt hier van verschillende soorten en rijping Port proeven.

Verder drinken de Portugezen veel goede wijnen, die niet duur zijn. Heerlijke Portugese soep

  • Daarom helpen onze ervaren toeristische medewerkers u graag bij het plannen, reserveren en beantwoorden ze graag al uw vragen.
  • In onze surfkampen bieden we de kinds en tieners ook een breed gamma aan nevenactiviteiten, zoals kampvuren, skate-initiaties en nog veel meer.
  • Dan zit jij bij ons goed!
  • Het organiseren van een surftrip voor het hele gezin kan behoorlijk tijdrovend zijn.
  • We hechten veel waarde aan actie, video games en opwinding voor kinderen en tieners.
  • In onze programma’s zit ook kinderopvang, zodat ouders soms ook tijd voor zichzelf hebben.
  • U hoeft zich dus niet te vervelen op onze surfcamps voor gezinnen.

Het favoriete voorgerecht van de Portugezen is een goed gevulde soep met bijvoorbeeld groenten en aardappelen. De hoofdgerechten zijn eenvoudig en eerlijk bestaan ui vlees of vis met rijst Surfvakantie portugal sla, tomaat en ui. Elke regio heeft zijn eigen variaties hierop. Nagerechten bestaan uit pudding, creme of vers fruit of ijs. Uit eten gaan in Portugal is relatief niet gezien niet door.

Met Je Gezin Genieten Van Zon En De Golven

Het omdoen van de gordel is verplicht en kinderen jonger dan 12 jaar of kleiner dan 1,50m moeten achterin de auto zitten. Bellen tijdens het rijden is niet toegestaan.

surfvakantie familie portugal

surfvakanties
surfvakanties