Surfvakantie Met De Kids? Surflife Family!

surfvakantie familie portugal

Bosch elektrisch gereedschap voor doe-het-zelvers

Lichtjes schommelend naar de zonsondergang kijken, met het geruis van de zee op de achtergrond: een romantisch vakantiegevoel dat je voor altijd bijblijft. Wil je het liefst elke morgen aan dat gevoel Surfvakantie portugal herinnerd worden? Dan kun je toch gewoon zelf je strandschommel maken. Een schommel die omgebouwd is tot nachtkastje kan eenvoudig in het plafond verankerd worden. Een normale ophanging volstaat.

Met ons stappenplan kun je zelf gemakkelijk eenrek van fruitkistenmaken. Voor de wanddecoratie kleef je met gekleurde plakband vierkanten op de muur. Kaders doorbreken de look en geven je muur een unieke uitstraling.

Kinderen vermaken zich hier uren. De uitgebreide faciliteiten bestaan uit een snackbar en restauran…

Coimbra

En misschien hoor je even later bij het ontwaken heel lichtjes de golven over het strand rollen. California dreaming: met de juiste kleurkeuze kun je de Californische life-style bij jou in huis halen Om een vleugje Californië te proeven, hoef je niet op het vliegtuig te stappen. Lichte crèmekleuren in een gestreept design toveren je huis om tot een Californisch strandhuis.

  • Ontdek de ongerepte natuur en het authentieke landleven van de Serra da Cabreira in Noord-Portugal.
  • Avontuurlijke, geheel verzorgde wandel- en outdoorvakantie voor gezinnen met kinderen (v.a. 7 jaar).
  • De ervaren gidsen kennen het gebied als geen ander.
  • Quinta Rural organiseert ook actieve dreumesvakanties voor gezinnen met kinderen van zero tot 6 jaar.
  • De activiteiten worden afgesteld op jouw persoonlijke wensen.
  • Tugar: outdoorvakanties op maat voor gezinnen

Met eenverfspuitsysteemlukt dat veel beter dan met een kwast en een verfroller. De spuitmond kan zo ingesteld worden, dat de verf verticaal, horizontaal of rond gespoten wordt. Voor een Californische look raden we de verticale instelling aan. Je zult ervan versteld staan hoe snel je de stijl van een Californisch strandhuis in huis kunt halen.

En dat zonder dat je er vermoeide armen van krijgt! Meer info vind je hier. Heb je al eens door de smalle steegjes van Parijs geslenterd?

Camper Huren In Portugal

De Caraïben in de slaapkamer, Portugal in de woonkamer… Zo vliegen de dagen tot je volgende vakantie sneller voorbij dan je denkt! Laat je voor je kastenwand inspireren door de coole surfer-type.

surfvakantie familie portugal

surfvakanties
surfvakanties