Surfvakantie Voor Gezinnen In Portugal

surfvakantie familie portugal

Waar ooit de boeren woonden die op het land in de bergen werkten is nu plaatsgemaakt voor een bijzonder lodge. Je kan hier logeren in een suite of huisje in een van de 15 gebouwen die het dorpje rijk is. Midden in een natuurgebied verborgen is het hier heerlijk vakantievieren.

20 minuten rijden vanaf het strand Deze gites liggen op een domein van 2 hectare met prachtig uitzicht over de vallei. Kinderen hebben hier fijn de ruimte om te spelen. Er is een groot, omheind zwembad met genoeg ligbedjes, een gezamenlijke Surfen portugal bbq en zijn hier genoeg zitjes waar je je kan terugtrekken met een boek. Het ligt 1 km van een typisch Provençaals plaatsje waar leuke restaurantjes zitten (in hoogseizoen) voor als je een keer geen zin hebt om te koken.

Aljezur

Zuid West Frankrijk – Frankrijk Mooi kasteel waar 6 cottages met 2-four slaapkamers voor 2-9 personen te huur zijn. Je plonst wat in het 12×6 grote verwarmde en omheinde zwembad, de peuters kunnen in ’t peuterbadje. Er zijn veel marktjes in de buurt maar je kan hier ook sportief aan de slag en kayakken, wandelen of golfen. In de schoolvakanties zijn hier veelal gezinnen met zero-12 jarigen, daarbuiten veelal gezinnen met nog niet-schoolgaande youngsters.

De Nomads logeerden hier en hebben genoten van het uitzicht, lekker ontbeten en gedineerd op het park en heerlijk geslapen, dat ook! Er ligt een authentiek dorp op nog geen 10 minuten rijden en het strand bereik je binnen een half uur. veel te doen in omgeving Op een mooi landgoed in natuurpark Sierra de Aracena liggen zes prachtige vakantiehuizen dichtbij het dorp Alajar.

Op maar 10 minuten ligt een prachtig zandstrand. Je gaat hier logeren op een wijngaard die in bedrijf is, de wijn die ervan gemaakt wordt kan je uiteraard ter plekke proeven! De four boutique appartementen liggen om het lagunevormige zwembad, hier vind je ook een grote bbq hoek met eettafel.

Een onvoorstelbaar mooi smaakvol fijne aanwinst is dit! Prachtige kamers voor 2, suites voor 2, three of four personen. Het centrum van Haarlem loop je zo in, het station is om de hoek. Bij het resort zit een leerwerk restaurant waar je heerlijk kan eten.

surfvakanties
surfvakanties