Surfvakantie voor volwassenen in Frankrijk – Surf House Bretagne

surf vakantie

Ontdek dan de 7 beste surfspots van Portugal voor beginners. En maak een goede begin met surfen of wordt snel beter tijdens je surfvakantie. Indien je het leuk vindt, kun je direct een kijkje nemen op onze pagina met surfkampen of onze pagina die speciaal is ingericht voor surfvakanties voor households. Ook hebben wij een pagina ingericht voor surfvakanties voor jongeren onder de 18 jaar.

Fuerteventura, Corralejo – Surfen

Op locatie zijn er altijd andere gezellige mensen, zo kun je samen surfen, chillen of met elkaar gaan stappen. Een surfvakantie bestaat niet alleen uit surfen. Onze jongerenvakanties draaien ook om de juiste vibe, leuke feestjes, reside muziek, chillen met like-minded mensen, zonsondergangen op het strand en lekker eten en drinken. Bovendien worden er talloze activiteiten georganiseerd. Denk aan yogalessen, Open Mic-nights, beachvolleybal, skaten, slacklinen, Indo stability boarden en SUP’en.

  • Een surfvakantie bestaat niet alleen uit surfen.
  • In Baleal zijn ook de grootste surfshops en leuke strandtentjes aan het water.
  • Maar het is niet omdat er geen reduce voorzien zijn voor jongere kinderen dat je hen niet een eerste surfervaring kan geven.
  • Ouders kunnen gerust slapen door de professionele begeleiding van een monitorenteam en jongeren kunnen zich amuseren tijdens de vele activiteiten op maat.
  • Of het nu vrienden, stellen, individuele reizigers of groepen zijn, hier is iedereen welkom!
  • Kiteholland biedt locaties over de hele wereld aan, speciaal voor jouw de beste plekken om te (leren) surfen.
  • Met haar 7.000 eilanden vormen de Filippijnen een perfecte setting voor vakantiegangers die op zoek zijn naar de beste golven.
  • Een goede muggenspray is dan ook geen overbodige luxe en wel iets wat je wellicht snel vergeet als Nederlander.

Excursies naar nabije steden of attracties kun je erbij reserveren. En natuurlijk kom je hier ook om te leren surfen of om nog beter te worden op je board. Daarom worden in onze surfcamps professionele surflessen gegeven door ervaren en gediplomeerde surfinstructeurs.

Helder blauw water, warm water en veel gezelligheid? surf vakantie Dit zijn de ingrediënten voor een unieke surfvakantie!

Marokko is een prachtig land voor een vakantie, maar het hete landklimaat zorgt ervoor dat je niet wekenlang kan struinen over souks of bezienswaardigheden kunt bezoeken. Zoek daarom wat verkoeling aan de kust en ga een paar dagen surfen! De golven aan de 1835 kilometer lange kustlijn aan de Atlantische Zee lenen zich perfect om te (leren) surfen; of je nu in Agadir zit of in Tanger. Onthoud wel dat Marokko een moslimland is en je dus als vrouw een wetsuit aan moet, zodat je lichaam bedekt is als je de zee uit komt. Wil je leren golsurfen en snel progressie boeken?

surfvakanties
surfvakanties