Surfvakantie voor volwassenen in Frankrijk – Surf House Bretagne

surf vakantie

Breaks zoals Coxos en Ribeira d’Ilhas behoren tot de beste golven van Europa. Maar dat betekent niet dat Ericeira alleen geschikt is voor goede surfers. Ook beginners hebben hier meer dan voldoende mogelijkheden.

Op blote voeten met je gezin en Luc De Vos wandelen in de Gentbrugse Meersen? Doen!

Als je het gebied goed kent, is het juist heel fijn! Je kijkt naar de voorspellingen en je weet ongeveer hoe de golven op elk strand zullen zijn. De Algarve is zo’n gebied en dit is de belangrijkste reden dat we eensurfvakantie naar Portugal zijn gaan organiseren. In de Algarve heb je bijna bij alle omstandigheden goede golven voor elk niveau’s. Dus of je nu newbie surf vakantie bent of gevorderd, wij zorgen er voor dat jij de meest ideale golven kunt surfen om op een leuke manier jezelf door te ontwikkelen.

Wil jij je vakantie in Ericeira Surf House doorbrengen?

  • En op deze manier weten we zeker dat jij de greatest mogelijke surfvakantie boekt voor jou of jullie.
  • De Peniche surflodge brengt je elke dag naar het strand en zit op een mooie lokatie dichtbij een goedkope supermarkt en goedkope restaurantjes.
  • Met een breed aanbod in binnen- en buitenland genieten we samen van de golven, gezelligheid en de prachtige natuur.
  • Het surfhuis ligt midden in de natuur, niet ver van Lissabon en op loopafstand van het centrum van Ericeira en het surfstrand Foz do Lizandro.
  • Breaks zoals Coxos en Ribeira d’Ilhas behoren tot de beste golven van Europa.
  • Ook hebben wij een pagina ingericht voor surfvakanties voor jongeren onder de 18 jaar.

Het surfstrand Foz do Lizandro ligt op 10 minuten lopen van het huis en is ideaal voor de beginnende surfer. Sommige gebieden hebben veel surfspots bij elkaar die allemaal anders zijn. Dit kan heel frustrerend zijn omdat het op elk strand elke keer weer anders is.

De Peniche surflodge brengt je elke dag naar het strand en zit op een mooie lokatie dichtbij een goedkope supermarkt en goedkope restaurantjes. Ericeira wordt gezien als de surfhoofdstad van Portugal en dat is niet voor niets. Je vindt hier zo veel verschillende breaks dicht bij elkaar, dat je elke dag een andere golf kan surfen. In 2011 is Ericeira verkozen tot ‘World Surfing Reserve’, de enige in Europa.

Op veel plekken moet je nog een eindje lopen met je (gehuurde) surfplank en wetsuit naar de locatie waar je uiteindelijk het water in zult gaan. Zeker voor beginners is het dragen van zo’n surfplank zwaar. Want hoe zwaarder en lomper de plank, hoe beter de stabiliteit in het water. Kortom, als beginner krijg je de moeilijkste planken om mee te lopen.

surfvakanties
surfvakanties