Surfvakanties voor Volwassenen: Ga golfsurfen met Surfana Surftrips

surf vakantie

En wat is het juiste second om het water in te gaan? We geven antwoord op al deze en meer vragen voor de beginnende surfer! Het Marokkaanse Taghazout wordt een steeds bekender surfdorpje. Het is de ideale plek om een betaalbare surfvakantie te houden en heerlijk te eten.

Brazilië is de perfecte bestemming voor een combinatie van cultuur, stranden en actieve vakantie. Dat Brazilië een fijn vakantieland is, dat is algemeen bekend, maar wist je dat er ook fantstische surfstranden zijn?! Met een kustlijn van 7.491 km is Brazilië een perfect land om te surfen.

Leren golfsurfen in Frankrijk!

Ook daar zijn talloze opties voor in deze omgeving. Onze surfscholen zoeken per dag de beste surfspot uit om te gaan (leren) surfen, passend bij surf vakantie jouw niveau. We doen er alles aan om jou een leuke en onbezorgde surfvakantie te bezorgen. Plezier hebben is waar het allemaal om draait.

  • Natuurlijk hebben wij ook andere bestemmingen waar je op en high kunt surfen.
  • Het is een dorpje met een vissershaven en een hoger gelegen centrum.
  • Skip de winter in Nederland en reis af naar de Caribbean en het zinderende Puerto Rico, waar je aan de noord en noordwestkust fantastische golven treft.
  • Dit dorp trekt reizigers en surfers aan vanuit de hele wereld omdat er altijd goede golven zijn in Ericeira.
  • Een echt centrum ontbreekt, maar dat is juist de charme van deze unieke plek.
  • We raden je dan ook aan om through ons te leren surfen of jouw surfskills naar een volgend niveau te tillen.

Het ligt bovendien niet al te ver van Nederland. In het dorp vind je verschillende surfscholen en surfhuizen. Dan kun je een perfecte combinatie maken met een leuke citytrip in Lissabon (voor als er geen golven zijn).

Surfvakantie buiten Europa

Hieronder vind je four toffe surfspots in Brazilie. Surfen, het ziet er altijd zo gaaf en eenvoudig uit, maar hoe is dat nu eigenlijk wanneer je het nog nooit gedaan hebt?

surfvakanties
surfvakanties