Surfvakanties voor Volwassenen: Ga golfsurfen met Surfana Surftrips

surf vakantie

Van november tot april zijn de golven het best in het zuidwesten. Reis je tussen mei en oktober, dan kun je beter naar Arugam Bay in het oosten van Sri Lanka om te surfen. We weten dat gezinnen met kinderen graag nog willen surfen en zodoende kunnen de kleintjes (0-3 jaar) free of charge mee.

Goed te bereiken through vrijwel elk vervoersmiddel. Uiteraard zijn er in Indonesië nog veel meer bekende surfspots voor een surfvakantie, hoewel de meeste spots meer geschikt zijn voor de ervaren surfer. Denk aan spots zoals G-Land (Java), Lakey Peak (Sumbawa) en Mentawai (Sumatra). Hou voor surfen in Sri Lanka wel rekening met de seizoenen.

De groepen op de camps beperken zich tot rond 40 personen, dit draagt sterk bij aan de persoonlijke sfeer. Of je nu alleen, met je companion of een vrienden groep reist, je hebt er ongetwijfeld surf vakantie nieuwe vrienden bij na deze surfvakantie. Een prachtige plek in Ericeira met heerlijke surfspots in de buurt. Lissabon is bijvoorbeeld een half uurtje rijden. Het meest populaire surfvakantieland voor Nederland.

Surf Vakanties

Lees meer over de regio’s waar we onze surftrips aanbieden. Onze lodge is opgericht in 2011 en wordt gerund door een enthousiaste Nederlands / Portugees. Ze delen maar wat graag hun passie en kennis over surfen, yoga en natuur met je. We bieden je een avontuurlijke surfvakantie in Portugal, aangevuld met activiteiten zoals surflessen / cursussen, begeleide surftrips, surfcoaching and so forth. Met een leeftijdgrens van minimaal 18+ is ook wat betreft leeftijd het assortiment ruim, onze gasten zijn twintigers, dertigers en uiteraard stoked om te surfen!

  • Hier geven we enkele van onze favoriete spots weer.
  • Ericeira Surf House is voor surfers die surfcamps zijn ontgroeid.
  • We raden je dan ook aan om by way of ons te leren surfen of jouw surfskills naar een volgend niveau te tillen.
  • Lissabon is bijvoorbeeld een half uurtje rijden.
  • Ontdek de gezellige koffiebars in Mimizan, geniet van een wijntje of biertje bij ons aan het zwembad en de vuurplek, of ga een nachtje stappen in het dorp.

Surfvakantie met je familie

Het surfhuis bevindt zich dan ook in vlak bij het strand met tuin, zwembad, terras en een eigen bar. Kun je nog geen keuze maken uit al onze surfvakanties en wil je weten welke bestemming bij jou previous?

surfvakanties
surfvakanties