Surfvakanties voor Volwassenen: Ga golfsurfen met Surfana Surftrips

surf vakantie

Alex kent alle surfspots in de regio en kan je precies vertellen waar en wanneer te surfen. Alleen het ontbijt is gezamelijk, zodat we het surfen voor die dag kunnen bespreken. Lunch en diner kun je zelf bereiden in de keuken of ergens een hapje eten in een restaurant. Zo ben je vrij om zelf je dag te plannen en zit je niet vast aan een groepsprogramma.

Combineer deze activiteiten tijdens een vakantieweek of weekendje weg. Uiteraard wil je wel een sneaker die praktisch is. Het is vaak heat en dan zijn dichte, stevige sneakers van leer bijvoorbeeld vaak geen pretje. Ga dus voor een licht, snel en modern ontwerp die tegen wat zand en eventueel water kunnen en die je ook gemakkelijk kunt wassen.

Surfen is een uitstekende activiteit voor iedereen. Het vinden van de perfecte plek voor surfers op verschillende niveaus kan een uitdaging zijn. Het meest populaire surfvakantieland voor Nederland. Goed te bereiken through vrijwel elk vervoersmiddel. Check dan de tips uit ons onderzoek naar surfvakanties.

  • Wij zijn liefhebber van surfen en leuke surfvakanties en proberen de zoektocht naar een leuke surfvakantie voor de 25+ groep te faciliteren.
  • Ben jij op zoek naar jouw volgende surfvakantie of wil je juist leren surfen?
  • Naast het prachtige zandstrand heeft Vieux Boucau ook een prachtig dennenbos met leuke weggetjes, die good zijn voor longboarding.
  • In een decor van grote safari tenten beschikt dit gezellige camp over een eettent en fijne faciliteiten voor de youngsters.
  • Dan is de kans aanwezig dat je een auto zult huren.
  • Surf is niet alleen een sport, het is een levensstijl en een cultuur.

Wil je (leren) golfsurfen maar heb je geen zin om op een camping in een te klein tentje te slapen tussen feestende tieners? Kortom op zoek naar een surfvakantie voor volwassenen? Maar het is niet omdat er geen reduce surf vakantie voorzien zijn voor jongere kinderen dat je hen niet een eerste surfervaring kan geven. Deze passie voor surfen, eten en gezelligheid delen we graag met onze gasten.

Daags ‘The First Wave’ Surfkamp met Zon, Zee, Strand en Ontspanning in Agadir, Marokko

Jongeren tussen sixteen en 18 jaar kunnen terecht op onze surfvakantie op maat! Ouders kunnen gerust slapen door de professionele begeleiding van een monitorenteam en jongeren kunnen zich amuseren tijdens de vele activiteiten op maat. Voor zowel beginnende surfers als gevorderde surfers is Bretagne zeer geschikt. Door de vele kleine baaitjes die verschillend liggen ten op zichte van de wind en swell, kun je altijd wel ergens surfen.

surfvakanties
surfvakanties