Vakantie Met Kinderen

surfvakantie familie portugal

Ben je niet tevreden dan is de fooi lager of er is zelfs geen fooi. Dat is in Portugal gebruikelijk.

Na een dagje in de stad kom je hier helemaal tot rust aan het heerlijke zwembad of maak je nog een mooie wandeling op het enorme prive landgoed. Voor de kinderen is hier genoeg te beleven; er is een speeltuin, een voetbal- en volleybalveld en kinderboerderij. Er is een restaurant aanwezig en op loopafstand zijn nog 2 restaurants en een heerlijke ijssalon te vinden. veel te doen in de buurt We keken onze ogen uit op dit tremendous verzorgde domaine!

Maar er ligt van alles op korte rijafstand. Zo ligt Lissabon op maar 35 km afstand en zit je in 20 minuten tijd op een prachtig strand waar je de heerlijkste vis ever kan eten.

Als je het echt hebt over een lange taxirit dan is een fooi van 10% – 15% gebruikelijk in Portugal, net zoals bij chauffeurs. Sfeervol, veelzijdig en zo ontzettend leuk om rond te slenteren.

Laat fooi in je kamer duidelijk zichtbaar achter, anders wordt het niet meegenomen. De taxi in Portugal is eigenlijk de enige plek waar fooi echt verwacht wordt, hoewel het niet verplicht is Surfvakantie uiteraard. Dan wordt er doorgaans uitgegaan van het afronden van het bedrag naar boven. Een fooi van maximaal € 1 voor een korte taxirit is gebruikelijk in Portugal en meer dan voldoende.

Portugal

  • Luz Surf Appartementen met Zwembad en Zeezicht – Vanaf three nachten en optie om te surfen
  • Accommodatie in de Algarve
  • Privé Appartmenten met Zwembad Familie Surf 6+ – Vanaf 4 nachten en 1 activiteit
  • Traditioneel Pension in Lagos Centrum – Vanaf four nachten en four dagen surfen
  • Luxe Surfhostel in Lagos – Vanaf 4 nachten en 2 dagen surfen

Huisjes aan zee in Nederland Coronavirus: Informatie als je bij een van de locaties uit de MrsNomad collectie hebt geboekt.

Er zijn geen resultaten gevonden op basis van uw filter. Glampen op sportieve 4* tenting In de groene streek Tarn & Garonne ligt deze 4* camping waar twee luxe lodgetenten op je staan te wachten.

Een andere richtlijn is 15% – 20% fooi voor een gids in Portugal. Nogmaals: fooi geef je als je tevreden bent. Een privétour voor meerdere dagen? € forty – € 70 per dag gebruikelijk .

Heeft de bellboy je geholpen met het sjouwen van je koffer of tas? Dan is een fooi van € 1 – € 2 gebruikelijk in Portugal.

surfvakanties
surfvakanties