Windsurfen

Enerzijds hoef je minder vrije dagen op te nemen, omdat je vaak al vrij hebt door Pasen en Koningsdag. Anderzijds is het misschien nog niet gigantisch warm Surfvakantie portugal op sommige plekken, maar als je goed zoekt kun je ook in april lekkere zonvakanties hebben.

Of ga je toch liever in een andere maand weg? Benieuwd waar de zon schijnt in andere maanden? En wil je ontdekken waar het heat is op andere momenten in het jaar?

De redactie van We Are Travellers deelt dagelijks nieuwe reistips over mooie bestemmingen of handige journey gadgets. Volg ons op social media of schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van dit on-line travel magazine! Mijn naam, e-mailadres en web site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. 333 TravelDjoserVan VerreKras.nlTenzing TravelSawadeeRiksja TravelFoxSunwebEliza was hereTui.nlShoestringIki TravelsVan Verre Waar op vakantie in April?

Aljezur

  • VacanceSelect: luxe kamperen en genieten van het buitenleven
  • Op de foto: Camping Orbitur Valverde, Algarve, met animatie, speeltuin en zwembaden.
  • Glamping: de leukste quintas en campings met tenten voor het hele gezin
  • Comfortabel genieten van alle voordelen van de tenting: de gezelligheid, het buitenleven, het vermaak en de speelkameraadjes voor de kinderen.
  • Luxe kamperen in een stacarvan of safaritent.
  • Bekijk het kampeeraanbod bij Vacanceselect →

Natuurlijk zijn bovenstaande plekken niet de enige spots waar je relaxt op vakantie kunt in deze maand. Wil je meer plekken ontdekken waar de zon schijnt in april? En waar het warm is in april? Hieronder hebben we nog een plekjes op een rij gezet: , vooral de Yucatan is een hele chille zonvakantiebestemming

Met Je Gezin Genieten Van Zon En De Golven

, ooit eraan gedacht om naar Varadero te gaan? , als het ergens altijd heet is dan is het Dubai wel! , de laatste tijd groeit Egypte weer in populariteit als vakantiebestemming , wist je dat je hier ook heel goed kunt genieten van zon, zee & strand?

surfvakantie familie portugal

Tags: ,
surfvakanties
surfvakanties