Zoek, vergelijk en boek de surfvakantie die bij jou previous

surf vakantie

Ecosurfcamp

Wij zijn de beste website om unieke reiservaringen te ontdekken en te boeken. Wij bieden vakanties van alle soorten, inclusief geweldige yoga retreats, avontuurlijke safari’s, epische surfkampen en meer. Sindsdien zijn we uitgegroeid naar meerdere locaties en bieden we surfvakanties aan voor jongeren,households, vrienden, koppels engroepen.

Een echt centrum ontbreekt, maar dat is juist de charme van deze unieke plek. Op weg naar het strand zijn er een aantal kleine outlets, eettentjes en er is een groot restaurant. Het strand is ’s avonds de plek waar veel mensen elkaar ontmoeten, soms wel tot in de late uurtjes. Een bijzonderheid op de Grand Plage zijn de pieren die tot in het water lopen. Hierop instaleren ze soms grote spotlights waardoor je zelfs nachts kan surfen.

Juniorcamp Moliets

  • Dus of jij nu alleen reist, met een of meerdere vrienden/vriendinnen, met jouw companion of met het hele gezin, wij helpen je.
  • Maar vooral om er te surfen in een super mooie en relaxte omgeving bij Labenne Ocean in Les Landes.
  • Andere bekende surfspots aan de Pacifische kust zijn o.a.
  • Dit gepaard met de offshore wind die meestal in de ochtend blaast, maakt van Grand Plage een hele geliefde surfspot.
  • Sindsdien zijn we uitgegroeid naar meerdere locaties en bieden we surfvakanties aan voor jongeren,families, vrienden, koppels engroepen.
  • Van november tot april zijn de golven het best in het zuidwesten.

Met een maximale capaciteit van 10 personen zijn we een klein surfhuis. Je leert de andere gasten snel kennen door samen te gaan surfen. Vaak wordt er onderling georganiseerd om gezamenlijk te koken of ergens gezellig wat te gaan eten. De gemeenschappelijke keuken en woonkamer zijn de ontmoetingsplek van het surfhuis. Le Pin Sec is een kleine ‘nederzetting’ waar in de zomer veel verschillende gasten de zomer doorbrengen.

Op de warme zomerdagen is surfen in boardshorts en bikini zeker geen uitzondering. We raden wel aan om een shirt of lycra te dragen om je te beschermen tegen rash en de zon. Door de invloed van de golfstroom kan het zeewater soms afkoelen, dus het is raadzaam om een wetsuit mee te nemen of te huren op locatie.

Een 3/2mm of een 2/2mm pak is al snel voldoende en in de zomermaanden kun je ook met een shorty uit de voeten. De surfcoaches zullen je ter plaatse adviseren over wat je het beste kunt kiezen. SINGLE FIN HOTEL MIMIZAN | FRANKRIJKNa alle jaren die we al surf vakantie aanwezig zijn in het Franse plaatsje Mimizan, dachten we dat ons surfaanbod niet beter kon worden. Ingeklemd tussen de bossen en de zee, gelegen aan de rivier en op slechts een steenworp afstand van het strand, ligt de mooie surflodge ‘Single Fin Lodge Hotel’.

surfvakanties
surfvakanties