Zonvakantie April

surfvakantie familie portugal

Je wandelt hier zo naar het strand. Op het park zelf is van alles te doen voor jou en de youngsters. Of je nou wil eten, een boodschapje wil doen, wil zwemmen, tennissen, fietsen, kidsclub, een speeltuin, een zwembad: name it en je vindt het hier. En geen gesjouw met je strandspulletjes: er gaat een treintje het terrein over.

tussen Tarifa en Cadiz in op autominuten rijden van de mooiste zandstranden. Er is een gezellig omheind zwembad met ligbedden, speeltuintje en in de tuin vind je leuke zitjes om te ontspannen met een boek. Het landgoed is 8 hectare groot en staat vol met citroenbomen, kruidentuinen, sinaasappel- en mandarijnenbomen.

Ga op reis naar Marokko met je kinderen en laat je verrassen door dit mooie land, wat met recht als een sprookje uit Duizend-en-één-Nacht genoemd mag worden! Op veler verzoek een resort AAN de Toscaanse kust. Je moet ervan houden want Surfen het is een groot park maar door de opzet voelt ’t eerder als een vakantiedorpje.

Zie jij je ook al zitten op die prachtige veranda? Volgens vrienden die hier vakantie vierden moet je dit met eigen ogen zien, zo goed voor elkaar en zo sfeervol is ‘t. In no-time brengt de TukTuk je naar ‘t strand.

Portugal

  • Het is tevens mogelijk voor ouders om mee te gaan naar het strand, als je liever een oogje op de kinderen houdt en ze wilt zien surfen.
  • Surf Trips voor het hele Gezin
  • Door gekwalificeerde surfinstructeurs en gespecialiseerde youngsters surflessen, kan je een vakantie boeken waar heel het gezin van zal genieten.
  • Je kan er ook voor kiezen om een privéles te nemen voor alleen jouw gezin.
  • Zachte surfplanken, wetsuits en sportverzekering zijn altijd inbegrepen.
  • Hele dagen surfen is beschikbaar voor kinderen vana 12 jaar
  • Een surfvakantie is een van de beste manieren om als familie een leuke en actieve vakantie te hebben.

De tuin is hier een groot speelparadijs voor kleine en grotere kinderen met speelhuisje, zandbak, hangmatten, voetbaldoel, seashore-volleybalveldje etc. Mama mia wat een fijn appartement! De ietwat hogere ligging van deze casa zorgt voor een schitterend panorama-uitzicht over Umbrië, een gevoel van privateness en optimaal genot van de Italiaanse zon.

Goed de vluchten naar Colombo in de smiezen houden 20 minuten van ’t strand verwarmd en verlicht zwembad (16×7) met kinderbad Deze voormalige zijdefabriek is paar jaar terug verbouwd en nu omgebouwd tot een ruim vakantiehuis met gastenverblijf. Er zijn 8 slaapkamers en 5 badkamers, een geweldig zwembad, mooi terras en veranda en een grote tuin met prachtig uitzicht over de Marchigiaanse heuvels.

surfvakantie familie portugal

surfvakanties
surfvakanties