Zonvakantie April

surfvakantie familie portugal

Deze regio is bij de Nederlandse vakantiegangers nog niet zo bekend maar wel ontzettend mooi. De landschappen bestaan uit bossen, olijfbomen en wijngaarden. Er zijn various Surfen historische, kleine dorpjes met oude forten en de regio staat bekend om het lekkere eten. Langs de kust kan je op zoek naar dolfijnen en natuurlijk spelen op het strand.

Boavista Golf & Spa Resort is rustig gelegen buiten Lagos. Lagos, op 2km afstand, is een gezellige Portugese stad met vele restaurants, winkeltjes en vertier. bekend om haar pittoresque ‘old city’ met kleine straatjes en authentiek portugese eetgelegenheden.

Portugal

Na zoveel jaren met z’n allen gezellig in de sneeuw te hebben doorgebracht werd de vraag voor een Family Jam vakantie met zon & zee steeds groter. Het kon dus ook niet uitblijven dat wij nu met z’n allen in de herfstvakantie naar Portugal gaan. Laat het ons weten door een aanvraagformulier te sturen! Wij hebben mooie appartementen ingekocht op onze favoriete spot in Portugal, nét buiten de drukte, maar wel tegen de Algarve aan.

Liefde op het eerste gezicht, Lagos in de Algarve Tavira – Bezoek een typisch Portugees stadje met kinderen Ontdek Faro met kinderen, de rijkdom van de Algarve Alentejo is de regio boven de Algarve maar onder Lissabon. Het is een gebied voor wie op zoek is naar rust en authenticiteit.

  • Kitesurfen voor beginners
  • Praia ArrifanaHoe leuk is het als je kinderen ook surfen?
  • En hem of haar een heerlijke golf zien pakken.
  • OVER ONSPartners van BoardShortz.nl
  • Met je gezin genieten van zon en de golven
  • Surfen in Portugal » Surfvakantie voor gezinnen in Portugal

Een rondreis door Alentejo Centro is zoals de naam al doet vermoeden het centrale gedeelte van Portugal. Net als de Alentejo is het een gebied met kastelen, veel natuur en mooie stadjes.

Surfvakantie In Portugal Met Gezin

.30 Golfles & materiaal (opgeven, iedereen 50,- ) 16: :forty five Karten (opgeven, 10+ fifty eight,-)

surfvakanties
surfvakanties